Turistički aranžmani

Ovdje pronađite aktualnu ponudu osječkih turističkih agencija koje vas vode na odmor ili izlet u Osijek i Hrvatsko Podunavlje (istočnu Slavoniju i Baranju).

Turističke agencije tijekom godine u ponudi imaju višednevne turističke aranžmane kao i izlete u Slavoniju i Baranju uz obilazak Osijeka koji često uključuju posjet Đakovu s Katedralom i Državnom ergelom Lipicanaca, Baranji s Parkom prirode Kopački rit, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i nepreglednim vinogradima na Banskom brdu, Erdutu s ušćem Drave i Dunava kod Aljmaša i najvećom vinskom bačvom u Europi, Vukovaru s povijesnim lokalitetom Vučedol, spomenicima u sjećanje na Domovinski rat, dvorcem Eltz te Iloku s degustacijom vina mirisni traminac i srednjovjekovnom utvrdom nad Dunavom.

Slične turističke aranžmane prema Osijeku potražite i uz manifestacije i proslave kao što su Valentinovo, Uskrs i Advent te uz manifestacije poput Dana vina i turizma, Državno prvenstvo u kuhanju fiš-paprikaša, UFO-Urban fest Osijek, Osječko ljeto kulture, Osječke ljetne noći, Pannonian Challenge i Dane prvog hrvatskog piva.

Na jednom mjestu upoznajte ponudu, izvršite rezervaciju, a zatim provedite lijep uzbudljiv tjedan ili opuštajući vikend u Osijeku i njegovoj podunavskoj okolici.

TRENUTNO SU U PONUDI SLJEDEĆI TURISTIČKI ARANŽMANI:

Osijek, Slavonija i Baranja s turističkom agencijom Boho Travel Art

Upoznajte Osijek, Slavoniju i Baranju s turističkom agencijom Boho Travel Art iz Omiša, koju vodi naša draga kolegica i rođena Osječanka Senka Vlahović. Pratite ih na web stranici te na Facebooku. Trenutno vam nude sljedeće turističke aranžmane kao stvorene za vas!

 

Osijek, Slavonija i Baranja s turističkom agencijom Real Experience 

Upoznajte Osijek, Slavoniju i Baranju s turističkom agencijom Real Croatia iz Zagreba. Dodirnite, osjetite mirise i okuse po mnogima najromantičnijeg "malog Adventa" u Hrvatskoj. Pratite vijesti na web stranici te na Facebooku. Trenutno vam nude i sljedeće turističke aranžmane kao stvorene za vas!