Turističke agencije

 

Osijek Airport

Odlikuje nas osobni pristup putniku i kvalitetno savjetovanje glede odabira putovanja. Zatražite ponudu od našeg ljubaznog i stručnog osoblja koje će vam svojim iskustvom i savjetima pomoći u organizaciji i realizaciji putovanja. Na vama je samo opustiti se i otkriti svoj djelić svijeta za savršeno uživanje.

 

Arriva Travel

Arriva Travel, nekadašnje agencije App i Panturist d.d. za prijevoz i turizam, član je međunarodne kompanije Arriva Deutsche Bahn i jedna je od najstarijih slavonskih agencija. Obratite im se s povjerenjem u njihovoj poslovnici u Kapucinskoj ulici uz Sakuntala park za sva vaša putovanja Hrvatskom te u inozemstvo. Odaberite iz njihovog kataloga ili na Internet stranici te se počastite najljepšim ljetovanjem, zimovanjem, adventskim putovanjem ili krenite na grupno putovanje s članovima vaše tvrtke, na školsku, maturalnu ili apsolventsku ekskurziju. Ovdje potražite i zrakoplovne karte. Agencija raspolaže vlastitim autobusima uz mogućnost najma vozila. Turistička agencija Arriva Travel specijalizirana je i za programe putovanja riječnim cruiserima Dravom te Dunavom s polascima iz/dolascima u Osijek.

 

Cetratour

Turistička agencija Cetratour nudi vam organiziranje različitih putovanja poput ljetovanja, zimovanja, tura Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom, Mediteranom i mnogim drugim odredištima. Obratite im se s povjerenjem i za školska, maturalna i apsolventska putovanja. Agencija raspolaže vlastitim autobusima. Javite im se i ukoliko ste u potrazi za partnerom prilikom organiziranja brodskih cruiser tura Podunavljem.

 

Ora Tours

Ora Tours d.o.o. za turizam turistička je agencija specijalizirana za grupna putovanja Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom te prema raznim inozemnim odredištima. Posebno se ističu organizacijom grupnih tura bilo da se radi o radnim kolektivima, školskim ekskurzijama, maturalnim i apsolventskim putovanjima. U poslovnici prelistajte najnoviji katalog s ponudom individualnih putovanja, ljetovanja ili zimovanja te odaberite lijepo putovanje kakvo zaista zaslužujete. Turistička agencija Ora Tours u ponudi nudi i krstarenja Dunavom s polascima iz/dolascima u Osijek.

 

Ortran

Turistička agencija Ortran nudi vam velik izbor putovanja od individualnih ljetovanja i zimovanja do grupnih paket aranžmana u Hrvatskoj i inozemstvu. Agencija raspolaže vlastitim autobusima. Obratite im se s povjerenjem.

 

Kuna Putovanja

Poslovnica turističke agencije Kuna Putovanja nalazi se na glavnom trgu u Osijeku na prvom katu robne kuće Nama. Ova timom mlada no iskusna turistička agencija ponudit će vam putovanja na mnoga zanimljiva mjesta ispunjena zabavom. Odaberite zimovanje, ljetovanje, city-brake putovanja u Osijek, Beograd, Istanbul, Prag ili drugo odredište, a ako ste spremni i za malo adrenalina zaputite se na rafting. Ukoliko imate ideju za nova putovanja rado će zajedno s vama sastaviti plan i provedbu, uz najbolje moguće cijene na tržištu.

 

Ok Tours

U poslovnici turističke agencije Ok Tours koja se nalazi lijevo od trgovačkog centra Supermarket uz terasu kavane, potražite hotelski smještaj ili se odlučite na putovanje iz kataloga njihovih partnera agencija Atlas d.d., Kompas Zagreb d.d., Bravo Putovanja i Interhome. U ponudi turističkih putovanja su Europa, Mediteran, krstarenja, daleka putovanja te mnoga druga.

 

Zlatna Greda

Zlatna Greda d.o.o. je prva hrvatska eko turistička agencija. Osnovana je 2006. godine te je u vlasništvu Udruge Zeleni Osijek. Agencija funkcionira po modelu socijalnog poduzetništva te se ostvareni prihodi raspoređuju na programske aktivnosti Udruge vezane uz zaštitu prirode i okoliša. Agencija je organizator eko turističkih sadržaja za posjetitelje Eko centra Zlatna Greda. Eko turistički programi prilagođeni su različitim uzrastima i interesima, od obiteljskih izleta i uživanja u prirodnim ljepotama Kopačkog rita do cjelodnevnih ekspedicija u dubinu poplavnih šuma Dunava, edukacija o biljnom i životinjskom svijetu te timskih igara. Poslovnica turističke agencije nalazi se u sklopu trgovačkog centra Konzum u gradskoj četvrti Jug Dva.

 

Maksi tours - turistička agencija

Mi smo obitelj koja upravlja obiteljskim smještajem Maksimilian, u osječkoj baroknoj Tvrđi. Naši gosti su naša radost. Ne postoji ljepši trenutak od onoga kada gosta, sa širokim osmjehom na licu, ispratimo u obostranoj nadi da ćemo vidjeti ponovno na idućem proputovanju istočnom Hrvatskom. Zato smo odlučili osnovati putničku agenciju Maksi Tours i web portal What To Visit.In ne bi li omogućili svima ugodan boravak na nepoznatim destinacijama i pregršt novih osjećaja i spoznaja.

 

PanadriaFly

Turistička agencija u Osijeku, smještena u poslovnom centru Cras na Vinkovačkoj cesti (preko puta TC Konzum-Mercator), koja se ponosi personaliziranom uslugom. Bavimo se organizacijom putovanja, izleta, team-buildinga, prodajom avio-karata, u tuzemstvu i inozemstvu. Glavna specijalnost su nam putovanja i kreiranje uspomena za naše klijente. Povezali smo se s velikim brojem tour-operatora, zrakoplovnih kompanija, hotelskih kuća i rent-a-car kompanija kako bismo Vam pomogli organizirati putovanja u rasponu od najpovoljnijih aranžmana do najluksuznijih odredišta. Možete nam slati upite za putovanja i izlete, zrakoplovne karte, hotelski smještaj, organizacije događanja, team buildinga i slično. U želji da vaše putovanje bude što manje stresno, obavit ćemo za vas i izradu viza, u veleposlanstvima u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Anima Travel Agency

Putovanja su važan dio života svake osobe. Zbog toga se trudimo profesionalno organizirati putovanja i posvetiti se osmišljavanju detalja. Znamo koliko vrijedno radite kako biste platili putovanje stoga nam je važno da budete zadovoljni našim uslugama. Naša priča počela je iz ljubavi prema putovanjima, a putovanja završavamo stvarajući uspomene s putnicima. Uvjerite se!

  • Adresa: Ivana Gundulića 32 (Blok centar 2, iza Trgovačke škole, u blizini TC Kappa centar)
  • Web: www.animatravel.eu
  • E-mail: info@animatravel.eu
  • Tel./Mob.: 031 550 549 / 092 284 59 50

 

Kroko Tours

Putnička agencija Kroko Tours uz najam autobusa i kombija u ponudi ima i povoljne jednodnevne izlete u Hrvatskoj i susjednim zemljama ugodnim autobusima visoke turističke klase. Kroko Trade d.o.o. je prijevoznička tvrtka u sklopu koje se kao dio tvrtke nalazi turistička agencija Kroko Tours. Bave se svim vrstama prijevoza i turizma. Izleti, terenske nastave, maturalna putovanja, putovanja za umirovljenike, prijevozi sindikata i udruga, prigodni izleti i dr. Posjeduju vlastiti vozni park, od mnogobrojnih vrsta kamiona, bagera i drugih strojeva do visoko turističkih autobusa. Posjeduju sve vrste dozvola i licenci za prijevoz putnika i djece te surađujemo sa velikim brojem poslovnih partnera.

 

Eurotouring – Čazmatrans

Čazmatrans - Putnička agencija d.o.o. je hrvatska putnička agencija sa sjedištem u Zagrebu. Bavimo se prodajom turističkih aranžmana, organizacijom jednodnevnih i višednevnih izleta i putovanja te prodajom i rezervacijom autobusnih karata među ostalim za Hrvatsku, Njemačku, Makedoniju, Austriju, Švedsku, Dansku, Bosnu i Hercegovinu,  Srbiju i Crnu Goru. Agencija raspolaže vlastitim autobusima uz mogućnost najma vozila.

 

Starline

Straline prijevoznički obrt bilježi u svom voznom parku trenutno ima 4 autobusa s 51, 59, 79 i 83 putnička sjedala. Osnovna djelatnost je kopneni prijevoz putnika u tuzemstvu i inozemstvu, iznajmljivanje autobusa, ponuda izleta, višednevnih putovanja, školskih i maturalnih putovanja te hodočašća.

 

Hrvatske Šume – HŠ Tours

Hrvatske šume d.o.o. pokrenule su turističku agenciju. Obratite im se s povjerenjem te organizirajte lov u jednom od njihovih poznatih lovišta poput Baranjskog ili Erdutskog, diljem Slavonije i Podunavlja te drugdje u Hrvatskoj. Ukoliko vas više zanima foto-safari, promatranje životinja tzv. wild-life watching ili biste jednostavno htjeli bez lova doživjeti ambijent lovišta te ručati i odmoriti se u lovačkoj kući ili lugarnici svakako posjetite poslovnicu agencije na osječkom korzu.

  • Adresa: Prolaz Julija Benešića 1
  • Web: www.hrsume.hr
  • Tel: 031/251-700

 

Pointers Travel

Pointers Travel djeluje kao putnička agencija, turoperator i online turistički vodič s obilježjima destinacijske menadžment kompanije. Bilježimo prisutnost na 7+ online platformi, uključujući i besplatnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS, pomoću kojih pružamo ažurne informacije o temperaturi, geo-lokaciji, rutama i slično, kao i preporuke od strane mještana. Koristimo najnoviju tehnologiju, kao VR360, pomoću koje predstavljamo sadržaj. Naša turistički ponuda dostupna je za kupovinu putem naše mobilne aplikacije. Glavni cilj nam je gostima/turistima pružiti toplu dobrodošlicu i nezaboravno životno iskustvo. Istodobno, Pointers Travel osigurava lokalnu održivost i razvoj te gostima/turistima pruža autentično iskustvo na licu mjesta.

 

Kompas Zagreb d.d. - u stečaju

Kompas je jedna od najstarijih i najuglednijih hrvatskih turističkih agencija. Uvijek nasmiješene i uslužne djelatnice poslovnice u Osijeku smještene na dravskoj promenadi u Zimskoj luci rado će vam pomoći prilikom odabira vašeg turističkog odredišta iz snova koje se možda nalazi u najnovijem katalogu putovanja dostupnom u poslovnici ili na Internet stranici. Obratite im se s povjerenjem i prilikom kupnje zrakoplovnih karata te za grupna putovanja Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom i inozemstvom.

 

Atlas d.d. - u stečaju

Kao najveći domaći organizator putovanja Atlas brine da vaš odmor u svakom trenutku bude vrijedan vaših snova. Odaberite neki od čarter programa u području Mediterana ili Hrvatske, autobusnih i city-break tura diljem Europe, turističkih paket aranžmana na egzotičnim destinacijama, zimskih praznika i skijaških aranžmana, poslovnih putovanja, putovanja za starije. Kada poželite posjetiti Osijek i Baranju ili Vukovar i Ilok te uživati u vinskoj ponudi Vina Belje i Iločkih Podruma te kušati razne gastronomske delicije na pravoj ste adresi. Atlas je ujedno i vaš vrijedni partner prilikom organizacije brodskih i kružnih (cruiser) putovanja Podunavljem.