Apartmani i sobe

Ukoliko ste u potrazi za najmom kuće ili stana ili trebate sobu u kojoj biste kratko vrijeme noćili pregledajte ponudu apartmana i soba. Zanimljivo je napomenuti da iako su pojedini objekti registrirani kao „sobe“ zapravo se radi o sobama s kupaonicom. Također, mnogi nude razinu usluge kakvu biste dobili u pansionu ili prenoćištu.

Tijekom cijele godine osječki smještajni objekti pripremaju bogate „Osječke pakete“. Na jednom mjestu upoznajte njihovu ponudu, izvršite rezervaciju, a zatim provedite uzbudljiv tjedan ili opuštajući vikend u Osijeku i njegovoj podunavskoj okolici.

Naslovna fotografija: Apartmani i sobe Centrum

Popis apartmana i soba po lokaciji:

 

Sobe Gostinjska kuća Maksimilian, Tvrđa

Gostinjska kuća Maksimilian nalazi se u baroknoj staroj gradskoj jezgri Tvrđi, nadomak romantičnom Trgu Svetog Trojstva i u blizini galerija, muzeja, rektorata Sveučilišta te velikog broja caffe barova i pubova. Objekt raspolaže s 19 kreveta. U ponudi je i doručak te slobodno korištenje kuhinje. Za bicikliste u prolasku Osijekom tu je i radionica za popravak bicikala te mjesto za odmor s kupaonicom i toaletom. Moguć je i najam bicikala, kao i kombija za kraće izlete u gradsku okolicu. Zanimljivo je da je Maksimilian u 2014. godini poznati portal Trip Advisor proglasio najboljim u kontinentalnoj Hrvatskoj. Više o priznanju doznate ovdje.

Kontakt
Adresa: Franjevačka ulica 12
Web: www.maksimilian.hr
E-mail: info@maksimilian.hr
Tel: 031/ 497 567

 

Sobe Merlon, Tvrđa

Smještaj Merlon nalazi se u osječkom starom gradu zvanom Tvrđa, nadomak Trgu Svetog Trojstva u sklopu popularne Pivnice Merlon. Zanimljivo je da riječ „merlon“ označava „prsobran“, odnosno posebno čvrstu ogradu utvrde (tvrđe) koja vojnike na promatračnici štiti od napadača. U ovoj lijepoj baroknoj zgradi nalazi se 10 moderno opremljenih spavaćih soba s kupaonicama, ukupnog kapaciteta 21 kreveta. Gostima je na raspolaganju i pivnički restoran. U blizini se nalazi stajalište tramvaja kojim ćete brzo doći do centra u Gornji grad ili na suprotnu stranu u Donji grad.

Kontakt
Adresa: Ulica Franje Markovića 3
Web: www.merlon.hr
Facebook: Pivnica Merlon
E-mail: pivnica.merlon@gmail.com
Tel: 031 283 240

 

Sobe za iznajmljivanje "Ana", Tvrđa

Sobe Ana nalazi se u starom gradu Tvrđi, u blizini Trga Svetog Trojstva, blizu kultnog noćnog kluba Tufna. U ponudi je 5 soba s ukupno 7 kreveta. Dio soba je opremljen vlastitom kupaonicom dok dio koristi zajednički tuš i wc.

Kontakt
Adresa: Franje Kuhača 8a
Web: www.guesthouse-ana.com
Facebook: Sobe za iznajmljivanje "Ana"
E-mail: tcvitanusic@hotmail.com
Mob: 095/ 549 8870; 095/ 547 9888

 

Apartmani Cesarica, Tvrđa

Apartmani Cesarica nalaze se u kući moderne arhitekture 30-ih godina 20. stoljeća, a raspolažu s dva komforna trosobna stana „Ruža“ i „Magnolija“, površine 120m2 s balkonom i terasom. Dvorište je puno zelenila i cvijeća. Ispred apartmana se nalazi ulično parkiralište, a dostupne su i dvije garaže. U blizini se nalazi poslovni centar Eurodom s velikom podzemnom garažom. Objekt se nalazi u blizini većine osječkih fakulteta, zelene tržnice, Doma zdravlja, autobusnog i tramvajskog stajališta, parkova, osječke Tvrđe i promenade.

Kontakt
Adresa: Dobriše Cesarića 10
Web: www.apartmani-cesarica.com
E-mail: cesarica.osijek.hr@gmail.com   
Tel: 091/ 3001 230

 

Apartman „Cesarić“, Tvrđa

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Kontakt
Adresa: Ulica Dobriše Cesarića 15
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: cesaric@esseker-apartmani.com  
Mob: 097/ 90 04 884, 091/ 20 82 333

 

Apartman Loft, Tvrđa

Objekt se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra i svih sadržaja kao što su restorani, barovi i nije potrebno koristiti automobil i javni prijevoz do istih. Okružen je parkovima i u mirnoj je ulici. Apartman se nalazi u Ulici Dobriše Cesarića 24 na II. katu i uređen je modernom stilu. Osiguran je besplatan parking. Želimo vam ugodan boravak uz piće dobrodošlice, kavu, čaj, bocu vode! U blizini se nalazi stari dio grada Tvrđa u kojoj su barovi, restorani i klubovi. Osoblje govori: Engleski.

Kontakt
Adresa: Ulica Dobriše Cesarića 24
Mob: 098 384 193

 

Apartmani Osijek, Tvrđa i Novi grad (Sjenjak)

Apartmani Osijek u ponudi imaju apartmane na dvije lokacije u gradu, u blizini starog grada Tvrđe i u stambenom naselju Sjenjak. Kapacitet smještaja 6 kreveta. Obje lokacije su dostupne javnim gradskim prijevozom.

Kontakt
Adresa: Apartman Sjenjak, Sjenjak 69; Apartman Tvrđa, Istarska 18b
Web: www.apartman-osijek.hr
E-mail: info@apartman-osijek.hr
Tel: 031/ 200 400

 

Apartman „Sretni dimnjačar“, Tvrđa (Vijenac Ivana Meštrovića)

Apartman Sretni dimnjačar nalazi se nadomak starom gradu Tvrđi. U blizini se nalazi nekoliko fakulteta.

Kontakt
Adresa: Vijenac Ivana Meštrovića 74
Mob: 091/ 220 6645

 

Apartmani i sobe Centrum, Gornji grad

Smještaj Apartmani i Sobe „Centrum“ nudi vam moderno uređene i bogato opremljene apartmane i sobe na dvije lokacije u samom centru grada. Ukupnog kapaciteta 50 kreveta, Centrum je savršen odabir za vaš vikend odmor ili poslovni posjet Osijeku. Obje lokacije nalaze se na tek 5 minuta hoda do glavnog trga, katedrale, kazališta, javnih institucija i promenade uz rijeku Dravu. Iako registriran kao apartmani i sobe, zbog lokacije u zasebnoj zgradi s recepcijom, samouslužnom praonicom rublja te posebnom pažnjom uređenim sobama, smještaj Centrum u Ružinoj ulici 14 podsjetit će vas na hotelski smještaj. U dvorištu je osiguran veliki parking za osobne automobile. Ispred zgrade nalazi se autobusno ugibalište za turističke autobuse, a parkiralište za autobus osigurano je u blizini. 

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 14 / Kapucinska ulica 25
Web: www.apartmani-osijek.com.hr
E-mail: info@apartmani-osijek.com.hr
Mob: 099 6000 009

 

Apartman Butterfly, Gornji grad

Smještaj Butterfly nalazi se tek 5 minuta laganog hoda do glavnog gradskog trga i znamenitosti u Gornjem gradu te dvadesetak minuta laganog hoda ili 5 minuta tramvajem do osječkog starog grada Tvrđe. Službenog kapaciteta 2 kreveta uz korištenje pomoćnog ležaja u ovom lijepo uređenom apartmanu može se ugodno smjestiti 4 osobe. Objekt je opremljen kuhinjom, klima uređajem, televizorom te Wi-Fi internetom. U dvorištu zgrade omogućeno je besplatno parkiranje osobnim automobilima.

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 20
Facebook: Butterfly apartments
E-mail: glavaster@gmail.com
Mob: 098 964 80 98, 099 670 90 36

 

Apartmani Red Blue, Gornji grad

Moderni dizajn apartmani "Red Blue" nalaze se u samom centru Osijeka nedaleko glavnog trga. U blizini je i šetalište uz Dravu, popularna Promenada te park Zrinjevac s istoimenom sportskom dvoranom. Do autobusnog i željezničkog kolodvora potrebno je 10 do 15 minuta laganog hoda. Objekt raspolaže s 2 kreveta, potpuno opremljenom kuhinjom i besplatnim wi-fi internetom. Gosti mogu rezervirati i turistički obilazak grada s licenciranim vodičem.

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 23
Facebook: Apartmani Red Blue
E-mail: igor.majdis@gmail.com
Mob: 098 579 671

 

Sobe Jaglac, Maslačak i Mimoza, Gornji grad

Sobe Jaglac, Maslačak i Mimoza, ranije pansion Regina, nalaze se u samome centru grada, nadomak glavnom trgu. Raspolažu s ukupno 6 kreveta i vlastitim kupaonicama. Sobe su opremljene internetskom vezom. Gostima pružaju usluge pripreme hrane, pranja i sušenja rublja, prijevoz do zračne luke ili kolodvora, spremište za bicikle te mogućnost parkiranja automobila.

Rezervacije
Adresa: Županijska ulica 6
Web: www.reginaosijek.hr
E-mail: regina.osijek@gmail.com
Tel: 031/ 202 203

 

Apartman Attic, Gornji grad

Apartman Attic nalazi se nadomak parku Zrinjevac, u blizini željezničkog te autobusnog kolodvora, 10 minuta do glavnog trga.

Kontakt
Adresa: Ulica Adama Reisnera 59a
E-mail: tihana.tita@gmail.com
Mob: 091/ 522 70 52

 

Apartmani Poštić, Gornji grad

Apartmani Poštić nude četiri apartmana u blizini željezničkog i autobusnog kolodvora, a do glavnog trga su udaljeni tek 10 minuta pješice ili tramvajem. Kapacitet 7 kreveta.

Kontakt
Adresa: Kardinala Alojzija Stepinca 38a
Web: www.os-apartmani.hr
E-mail: postic@os-apartmani.hr
Mob: 098/ 373 895

 

Apartman Lino, Gornji grad

Apartman Lino nalazi se nadomak glavnom trgu, u blizini korza.

Kontakt
Adresa: Vrt Jagode Truhelke 1
Facebook: Apartman Lino Osijek
E-mail: applino@outlook.com
Mob: 091/ 894 88 17

 

Apartman Promenada, Gornji grad

Apartman Promenada nalazi se nadomak glavnom trgu i šetnici uz rijeku Dravu, popularnu Promenadu. Namijenjen je za do 4 osobe, kapaciteta 4 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ribarska ulica 1
Web: www.apartman-promenada.com.hr
E-mail: ap.promenada@net.hr
Tel./Mob: 031/ 212 619; 098/ 373 140; 098/ 684 342

 

Apartmani Rustika, Gornji grad

Apartmani Rustika idealni su za goste koji dolaze u grad zbog poslovnih ili privatnih obveza, kat iznad popularnog istoimenog restorana. Četiri apartmana nalaze se svega 300 m od Trga Ante Starčevića, središnjeg gradskog trg i Katedrale. Kapacitet 9 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Pavla Pejačevića 32
Web: www.rustika.hr/smjestaj/
E-mail: rustika.osijek@gmail.com
Tel: 031/ 369 400

 

Apartmani i sobe "Crni Biser", Gornji grad

Crni Biser d.o.o. za turizam i usluge nudi uslugu iznajmljivanja apartmana i soba u samom središtu grada. Kućni ljubimci su dobrodošli.

Kontakt
Adrese: Županijska ulica 6; Ulica Hrvatske Republike 17
Web: www.crni-biser.hr
E-mail: crnibiseros@gmail.com
Mob: 091/ 156 17 71

 

Apartmani i Sobe Bilandžić, Gornji grad

Apartmani i sobe Bilandžić nalaze se u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora, od glavnog trga udaljeni 10 minuta hoda ili tramvajem. Kapacitet 7 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Stjepana Radića 32
Web: www.st-patricks-pub.hr/apartmani-bilandzic/
E-mail: regecommerce@vip.hr
Mob: 091/ 201 80 70

 

Apartman Viktor, Gornji grad

Apartman Viktor nalazi se nadomak željezničkom te u blizini autobusnog kolodvora, desetak minuta hoda do glavnog trga, uz tramvajsku liniju br. 2. Apartman ima dvije spavaće sobe ukupnog kapaciteta 4 osobe. Nalazi se na 5. katu zgrade opremljene dizalom. Ispred zgrade nalazi se javno parkiralište.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 36 b
Facebook: Apartman Viktor
E-mail: darkobogdan2@gmail.com
Mob: 091 201 8021

 

Apartmani Klanac, Gornji grad

Apartmani Klanac nalaze se na 5 minuta hoda do glavnog trga i u blizini šetnice uz rijeku Dravu, Promenade. Kapacitet smještaja je 10 kreveta uz mogućnost postavljanja pomoćnih ležajeva.

Kontakt
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 44
E-mail: apartmani.klanac@gmail.com
Tel: 031/ 283 208
Mob: 091/ 902 55 14; 091/ 569 37 06; 091/ 729 82 05

 

Apartmani Drama, Gornji grad

Apartmani Drama imaju kapacitet od 6 kreveta u jednom te 2 kreveta u drugom apartmanu. Nalaze se u centru grada.

Kontakt
Adresa: Ulica Svete Ane 87
Facebook: Apartman Drama
E-mail: mandamadjaric@gmail.com
Tel: 031/372 766
Mob: 095/3725 053

 

Apartmani Košević, Gornji grad

Apartmani se nalaze u urbanoj vili smještenoj u Strossmayerovoj ulici u samom centru grada Osijeka.

Sastoje se od dva vrhunski uređena apartmana od kojih jedan kapaciteta 2+1, a drugi kapaciteta 3+1 osoba. Apartmani su opremljeni s klima uređajima, satelitskom televizijom, besplatnim bežičnim internetom – WiFi, glazbenim uređajem, besplatnim parkingom u privatnom prostoru.

Kontakt
Adresa: Ulica J. J. Strossmayera 53
Web: www.apartmani-kosevic.hr
E-mail: apartmani.kosevic@gmail.com
Mob: 098/948 88 02

 

Apartman Buga, Gornji grad

Novo uređeni Apartman Buga (56m2) sadrži spavaću sobu - krevet 160x200cm, dnevnu sobu - krevet na razvlačenje 160x200cm, kuhinja je u potpunosti opremljena te sadrži keramičku ploču za kuhanje, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, toster, kuhalo za vodu, kao sve suđe potrebno za pripremu  i konzumaciju jela. Apartman je opremljen kupaonicom s tuš kadom. U cijeni je redovito uključena upotreba toplih i hladnih napitaka te WiFi, a često će vas iznenaditi i poklon dobrodošlice! U blizini smještaja je glavni gradski trg (Trg. dr. Ante Starčevića) te Trg Slobode s trgovačkim centrom i trgovinama mješovite robe, obuće i odjeće poznatih svjetskih marki, T-Centar, teretana i wellness te veliko dječje igralište uz popularnu slastičarnicu s velikom terasom. U blizini se nalazi Osječka katedrala i Hrvatsko narodno kazalište, a stari grad Tvrđa udaljena je tek 15ak minuta hodom ili 5 minuta tramvajem.

Kontakt
Adresa: Trg Lava Mirskog 2
Tel.: 099/ 2559 202; 099/3106 944
E-mail: novela.bucanovic@gmail.com
Facebook: Apartman Buga

 

Sobe Vienna, Gornji grad

Sobe Vienna nalaze se u blizini željezničkog kolodvora te 10 minuta hoda udaljeni od glavnog trga. U blizini je tramvajska linija br. 2. Kapacitet smještaja je 26 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Stjepana Radića 26a
Web: www.vienna-smjestaj.com
E-mail: info@vienna-smjestaj.com
Tel: 031/ 214 026
Mob: 095/ 904 45 85

 

Sobe Widder, Gornji grad

Sobe Widder raspolažu s kapacitetom od 6 kreveta. Nalaze se nadomak glavnom trgu, 10 minuta hoda do željezničkog i autobusnog kolodvora.

Kontakt
Adresa: Županijska ulica 13b
Web: www.sobe-widder.com
Tel: 031/ 205 518
Mob: 095/ 8654 136

 

Sobe Lišnić, Gornji grad

Sobe Lišnić nalaze se nadomak glavnom trgu uz tramvajsku liniju br. 1. U blizini je i šetnica uz Dravu, Promenada te kon-katedrala Sv. Petra i Pavla. U sklopu smještaja je i caffe bar Marjan i billiard club. Kapacitet smještaja je 10 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica J. J. Strossmayera 15
Web: www.sobe-lisnic.com
E-mail: lisnic.ivan1@gmail.com
Tel: 031/ 205 130
Mob: 091/ 561 35 11

 

Apartman „Grga“, Gornji grad

Apartman Grga nalazi se u Gornjem gradu, u mirnoj ulici s pješačkom zonom nadomak nekoliko fakulteta. U blizini se nalaze stajališta javnog prijevoza, autobusni i željeznički kolodvor.

Kontakt
Adresa: Sunčana ulica 18
E-mail: petarkilometar@gmail.com  
Mob: 098/ 475 879

 

Apartmani „Jasna“, Gornji grad

Apartmani Jasna nalaze se u središtu grada u Kapucinskoj ulici poznatoj kao „korzo“, na par koraka do promenade uz rijeku Dravu. U blizini su stajališta tramvaja na glavnom trgu.

Kontakt
Adresa: Kapucinska ulica 25 (Korzo)
Facebook: Apartmani Jasna
E-mail: jmadjura@hi.htnet.hr   
Mob: 098/ 897 848

 

Apartman „Moj Osijek“, Gornji grad

Apartman Moj Osijek nalazi se u središtu grada, nadomak Zimskoj luci i promenadi uz rijeku Dravu. U blizini je i stajalište tramvaja na glavnom trgu.

Kontakt
Adresa: Šamačka ulica 1
Facebook: Apartman Moj Osijek
E-mail: 031.moj.osijek@gmail.com
Mob: 091/ 512 34 34

 

Apartman „Tomi“, Gornji grad

Apartman Tomi nalazi se u središtu gornjeg grada, centar Osijeka, nadomak Filozofskom fakultetu, oko 5 minuta pješice udaljen od glavnog trga i promenade uz rijeku Dravu.

Kontakt
Adresa: Ulica Lorenza Jägera 8a
E-mail: apartmantomi@gmail.com
Mob: 091/ 155 71 84

 

Studio apartman „Down Town“, Gornji grad

Apartman "Downtown" nalazi se u najstrožem centru Osijeka, Županijska ulica br. 13 (1. kat), nedaleko glavnog trga, Hrvatskog narodnog kazališta i drugih javnih institucija poput Županijske skupštine. Novoobnovljeni apartman je u potpunosti opremljen - uz jednu spavaću sobu raspolaže kuhinjom i kupaonicom te wi-fi internetskom mrežom. U blizini se nalazi i nekoliko popularnih ugostiteljskih objekata, kavana i slastičarnica. Pristup apartmanu moguć je automobilom uz osigurano parkirališno mjesto, u blizini su stajališta tramvaja i autobusa, a autobusni i željeznički kolodvor nalaze se na 10 minuta hoda.

Kontakt

Adresa: Županijska ulica 13/1
Facebook: Apartman Downtown
E-mail: darkobogdan2@gmail.com
Mob: 091 201 80 21

 

Apartmani NFM, Gornji grad

NFM Apartmani (5 apartmana) kategorizirani s 4 i 3 zvjezdice vaš su idealni smještaj u neposrednoj blizini središta Osijeka. Na raspolaganju su vam komforni dvosobni apartmani koji sadrže kuhinju, kupaonicu i terasu. Sve prostorije su opremljene klimatizacijskim uređajima i wi-fi internetom. U dnevnoj i spavaćoj sobi nalazi se TV. U kuhinji je osiguran pribor za vlastitu pripremu hrane. Za sve kojima rekreacija čini neizostavni dio dana tu je i sprava za vježbanje. Stanovi su lako dostupni automobilom (gosti imaju i pristup besplatnom parkingu). Na samo pet minuta hoda nalaze se svi sadržaji u središtu grada: Trg Ante Starčevića, šetnica uz rijeku Dravu, autobusni i željeznički kolodvor, fakulteti, restorani, barovi, poslovnice brojnih tvrtki i poznati osječki parkovi.

Kontakt
Adrese: Ulica Ivana Gundulića 36/A; Ulica Ivana Gundulića 30
E-mail: mariomarolin@gmail.com
Web: www.nfm-apartman.com
Mob: 091 566 1234

 

Riverview Apartment, Gornji grad

Apartman „Riverview“ kako mu samo ime govori, nalazi se uz rijeku Dravu s najljepšim pogledom u gradu, prema Zimskoj luci i dravskoj promenadi, omiljenoj šetnici koja posebno u ljetnim mjesecima pršti od živosti. U blizini se nalazi i Hotel Osijek pa je ovaj smještajni objekt prikladan i goste koji u hotelu imaju poslovne obveze. Apartman može primiti 4 osobe. Nalazi se u samom centru grada, u blizini glavnog trga i Osječke katedrale, povijesnog Kina Urania i gradske tržnice. Nedaleko je željeznički i autobusni kolodvor te stajališta gradskog tramvaja i autobusa, a šetnjom uz Dravu se vrlo brzo dolazi do starog grada Tvrđe, središta kulturnog i zabavnog, noćnog života grada.

Kontakt
Adresa: Šetalište kardinala Franje Šepera 8 (Zimska luka)
Mobitel: 098 373 444
E-mail: mary.mary.b@gmail.com
Web: www.riverviewapartment.business.site

 

Apartmani Top Center, Gornji grad

Bogato i moderno uređeni apartmani u novoizgrađenoj zgradi pružaju Vam ugodan boravak svega 500 metara od glavnog trga. Ukupnog kapaciteta 4 kreveta, sastoje se od dvije jedinice: studio apartmana površine 28 kvadrata i apartmana od 50 kvadrata. U apartmanima Vam je dostupna kabelska televizija i besplatan brzi Wi-Fi internet. Sve prostorije su klimatizirane. U dvorištu zgrade nalazi se privatni parking.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 54
Facebook: Apartmani Top Center
E-mail: gabriel.john.super@gmail.com
Mob: 099 878 87 92

 

Apartman Aurora, Gornji grad

Prostor zauzima površinu od 51 kvadratnog metra, nalazi se u samom centru grada u gradskoj četvrti Gornji grad blizu parka Zrinjevac i svih važnijih javnih ustanova, restorana, trgovina, muzeja, željezničkog i autobusnog kolodvora. Apartman je moderno opremljen sa svim važnim i potrebnim stvarima za ugodan boravak poput moderne kuhinja sa svim potrebnim aparatima, velika kupaonica sa perilicom, balkon s pogledom na katedralu, besplatan WIFI i besplatan parking itd...). Osoblje govori i Mađarski, Njemački i Engleski jezik.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 54
E-mail: zora.ivo@gmail.com
Mob: 098 130 72 50; 099 724 22 27

 

Anfido apartman, Gornji grad

Novo renovirani apartman (3*) u samom centru Osijeka. Neposredna blizina kulturno-obrazovnih ustanova, znamenitosti, parkova i raznih zabavnih sadržaja garantira vam da ćete iskusiti srce Slavonije u punom sjaju. Apartman je veličine 146 m2 i prikladan je za 4 do 6 osoba. Sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka spojenih u jednom prostoru, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, hodnika, spremišta, balkona i ostakljene terase (prostora za pušenje). Cijeli prostor je klimatiziran. Unutar zgrade nema trajnih stanovnika, tako da ćete moći spavati u miru i tišini iako se u okolici nalazi nekoliko kafića, pubova, klubova i restorana, što znači da nećete morati ići daleko za dobar provod.

Kontakt
Adresa: Ulica Stjepana Radića 16
Web: www.anfido-apartmani.com
E-mail: anfido.apartmani@gmail.com
Mob: 091 574 67 29, 091 202 65 02

 

Apartman Batory, Gornji grad

Komforni apartman Batory veličine 84 m2 nalazi se u centru grada, na 2 minute laganog hoda od željezničkog i autobusnog kolodvora, nedaleko glavne tržnice, policijske postaje, osječkih kafića i pubova, na 8 minuta do prelijepe Europske avenije, 10 minuta hoda do glavnog gradskog trga te njegovih znamenitosti. Idealan je za parove, solo avanturiste, poslovne putnike, mlade roditelje s bebom. Objekt sadrži veliki francuski ležaj, krevetić za bebu, opremljen je kuhinjom sa svim pomagalima, 2 klima uređaja, računalom, televizorom, linijom te Wi-Fi internetom. Sadrži sve potrebno za ugodan boravak. U cijeni boravka na raspolaganju Vam je garaža za parkiranje, umjesto plaćanja javnog parkinga u prvoj zoni centra.

Kontakt
Adresa: Stjepana Radića 42
E-mail: apartment.batory@gmail.com
Tel.: 091 540 42 05
Facebook: Apartman Batory

 

Apartman Korzo Osijek, Gornji grad

Moderno uređeni apartman „Korzo Osijek“ nalazi se u samom središtu Osijeka. Svega tri minute hoda udaljen je od konkatedrale Sv. Petra i Pavla i Hrvatskog narodnog kazališta. Šetalište uz Dravu, popularna Promenada, udaljena je 50 metara, a Tvrđa 1 km, kao i autobusni i željeznički kolodvor. Objekt raspolaže spavaćom sobom s bračnim krevetom, dnevnom sobom s dva kreveta na razvlačenje, potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonicom, satelitskom TV i besplatnim wi-fi internetom. Parkirno je mjesto osigurano, a boravak ljubimcima je dozvoljen po dogovoru.

Kontakt
Adresa: Kapucinska 30
Tel./Mob.: 099 205 4195
E-mail: apartmankorzoosijek@yahoo.com
Facebook: Apartman Korzo Osijek

 

Eurho Apartment, Gornji grad

Apartman Eurho smješten je 2,1 km od Muzeja Slavonije. Objekt nudi vrt i besplatni Wi-Fi. Smještajni objekt uključuje klima-uređaj, potpuno opremljenu kuhinju, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu s tušem. Sve jedinice obuhvaćaju prostor za sjedenje i blagovaonicu. Apartman se nalazi na 2,2 km od stadiona Gradski vrt. Zračna luka Osijek udaljena je 15 km.

Kontakt
Adresa: Ulica Adama Reisnera 133
Tel./Mob.: 00385 (0)31 374 071; 00385 (0)98 798 668
E-mail: melita.springman@gmail.com
Web: www.eurhoconsulting.hr

 

Studio apartman Lara, Gornji grad

Studio apartman Lara nalazi se na četvrtom katu zgrade izgrađene 2006. godine. Zgrada opremljena dizalom nalazi se u mirnom okruženju blizu parka, samo pet minuta pješice do glavnog trga. Filozofski, ekonomski i pravni fakultet nalaze se samo dvjestotinjak metara od apartmana, tako da sve aktivnosti možete obaviti pješice. U blizini su stajališta linija gradskog prijevoza i kolodvori, a jednako jednostavan je prilaz automobilom.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 36 a
E-mail: gudelj.martina@gmail.com
Mob.: 099 854 28 21

 

Apartmani i Sobe Zoe, Donji grad

Apartmani i Sobe Zoe idealno su mjesto za turiste i poslovne goste grada Osijeka. Moderno uređen objekt, smješten je 10 minuta hoda do Trga bana Josipa Jelačića i središta Donjeg grada u blizini donjogradske promenade i kliničke bolnice Osijek, a samo deset minuta udaljeni smo i od stare jezgre grada Osijeka – Tvrđe. U blizini objekta je linija gradskog autobusa. Kapacitet smještaja je 21 krevet.

Rezervacije
Adresa: Cvjetkova ulica 2
Web: www.zoe-osijek.hr
E-mail: ukras@os.t-com.hr

 

Apartman „Ana“, Donji grad

Apartman Ana nalazi se u glavnoj ulici u Donjem gradu nadomak tramvajskom stajalištu.

Rezervacije
Adresa: Ulica Matije Gupca 15
Mob: 099/ 22 33 221

 

Apartman „Gubec“, Donji grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Matije Gupca 15
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: gubec@esseker-apartmani.com
Mob: 091/ 22 33 221, 097/ 90 04 884

 

Apartman „Divald“, Donji grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Martina Divalta 312
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: divald@esseker-apartmani.com   
Mob: 091/ 16 16 100


Apartmani „Nikšić“, Donji grad

Rezervacije
Adresa: Ulica Martina Divalta 312
Mob: 091/ 897 18 58

 

Studio apartman „Tia“, Donji grad

Rezervacije
Adresa: Vukovarska cesta 75
E-mail: apartmani.dgo@gmail.com
Mob: 095 741 48 78, 095 863 17 93

 

Apartman Cardo, Donji grad

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Huttlera 27c
Facebook: Cardo Apartman Osijek
E-mail: cardo.apartmani@gmail.com
Mob: 095 3954 031

 

Sobe Leonarda, Jug II

Sobe Leonarda nalaze se u južnom dijelu grada, naselje Jug II, u blizini južne gradske obilaznice. Kapacitet smještaja je 10 kreveta u lijepo i funkcionalno uređenim sobama. Moguće je rezervirati i uslugu doručka, ručka i večere u restoranu u sklopu smještajnog objeka. U blizini su stajališta gradskog autobusa i tramvaja.

Rezervacije
Adresa: Srijemska ulica 38b
Web: www.sobeleonarda.com
E-mail: sobeleonarda.osijek@gmail.com
Mob: 098/ 760 361; 098/ 189 95 31

 

Apartman Studio In, Jug II

Apartman Studio In nalazi se u naselju Jug II, u blizini južne gradske obilaznice.

Rezervacije
Adresa: Bračka ulica 144/II, stan 29
Mob: 098/ 986 70 07

 

Apartman Lega, Jug II

Lega apartman nalazi se na 2. katu zgrade u mirnoj četvrti Jug II, blizu izlaza na obilaznicu dostupnu iz smjera Vukovara, Vinkovaca i Đakova. Blizu su i dva trgovačka centra. Novouređeni i opremljeni dvosobni apartman za više osoba pružit će ugođaj vlastitoga doma. Opremljen je centralnim grijanjem. Uz zgradu je veliko besplatno parkiralište.

Rezervacije
Adresa: Trpanjska ulica 2/II
Facebook: Lega Apartman
Mob: 099/ 853 81 98

 

Sobe Fitea, Jug II

Sobe Fitea dio su pansiona Fitea kategoriziranog kao pansion-komfor (kategorija: hotel***). Objekt raspolaže s 21 krevetom. U sklopu pansiona-komfor je caffe bar i restoran Green. Gostima je osigurano parkiralište za automobile. U blizini objekta nalaze se stajališta gradskog autobusa i tramvaja.

Rezervacije
Adresa: Srijemska ulica 27
Web: www.fitea.hr
E-mail: fitea@fitea.hr
Tel: 031/ 508 508

 

Apartmani Martina, Industrijska četvrt

Apartmani i  sobe Martina nalaze se u Vinkovačkoj ulici 72a, u kvartu Industrijska četvrt, poznatom i po  nazivima "Bosutsko naselje" te " Mačkamama". Zbog blizine južne obilaznice dobro je povezan sa svim dijelovima grada te za  pet minuta vožnje automobilom možete doći do trgovačkog centra Portanova, dvorane Gradski vrt, Gradski bazeni, sale za svatove Kristal i Gracija, autobusnog i željezničkog kolodvora, Osječke Tvrđe te Trga Ante Starčević. Uz objekt prolazi linija gradskog autobusa a u blizini je i tramvajska linija br. 2 (Trg dr. A. Starčevića – Bikara odnosno Glavni trg – Jug dva). U  blizini apartmana se nalazi trgovački centar Konzum, sportsko rekreativni centar Bajer te nekoliko kafića. Kapacitet apartmana je 8 ležajeva uz mogućnost postavljanja dodatnih pomoćnih ležajeva. Ispred apartmana je osigurano veliko parkiralište za osobne automobile ili kombi, a moguće je parkirati i veće vozilo.

Rezervacije
Adresa: Vinkovačka ulica 72a
Web: www.apartman-martina.hr
E-mail: apartmanmartina.os@gmail.com
Mob: 091apartmanmartina.os@gmail.com 515 9563

 

Apartman Viktorija, Industrijska četvrt

Apartman Viktorija smješten je izvan gradske vreve i buke, udaljen oko 4 km od središta grada. Smješten je na katu obiteljske kuće na jednoj od glavnih prometnica prema središtu grada. Sastoji se od 3 spavaće sobe 4 ležaja uz mogućnost dodatnog ležaja, prostrane dnevne sobe i blagovaonice, kuhinje, kupaonice s kadom i tuš kadom te zasebnog WC-a. Apartman ima terasu s pogledom na prostrano zeleno dvorište, a gostima su na raspolaganju i parkirališna mjesta te zatvorena garaži.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Leopolda Bogdana Mandića 143
Web: www.apartman-viktorija.com.hr
E-mail: apartman.viktorija@gmail.com
Tel: 031/ 280 163
Mob: 099/ 511 64 31

 

Apartmani Dunav, Industrijska četvrt

Apartmani Dunav smješteni su u mirnom dijelu grada s obiteljskim kućama, nadomak Željezničkom i Autobusnom kolodvoru te u blizini tramvajskog stajališta kojim se do glavnog trga stiže za desetak minuta. Osigurano je parkiralište za osobni automobil.

Rezervacije
Adresa: Dunavska ulica 60
Web: www.apartmani-dunav.eu
E-mail: info@apartmani-dunav.eu; darko.tufekcic@gmail.com  
Mob: 091/ 564 22 99

 

Apartmani Una, Industrijska četvrt

Apartmani Una nalaze se u blizini južnog ulaza u grad iz smjera Vinkovaca. Kapacitet smještaja je 6 kreveta. U blizini se nalazi autobusni te željeznički kolodvor.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Josipa Radnika 37
E-mail: info@maksimilian.hr
Mob: 031/ 271 847

 

Apartmani „Pušić“, Industrijska četvrt

Apartmani Pušić nalaze se na uglu Kupske ulice i Vinkovačke ceste kojom se izravno stiže u centar grada iz smjera Vinkovaca ili s južne gradske obilaznice. U blizini je stajalište tramvaja te trgovački centri Interspar i Konzum kao i sportsko-rekreacijski centar na bajeru (umjetnom jezeru).

Rezervacije
Adresa: Kupska ulica 1
Mob: 098/921 47 15; 099/ 214 46 30

 

Apartmani Doris, Industrijska četvrt

Apartmani Doris smješteni su u mirnom dijelu grada, nadomak Željezničkom i Autobusnom kolodvoru te u blizini tramvajskog stajališta kojim se do glavnog trga u Gornjem gradu te do starog grada Tvrđe stiže za desetak minuta. Osigurano je parkiralište za osobni automobil.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Josipa Radnika 32
Web: www.apartmani-doris.com
E-mail: doris@apartmani-doris.com
Mob: 091/173 07 20

 

Soba Ganopa, Novi grad (Divaltova ulica)

Soba s četiri zvjezdice, s bračnim krevetom te po potrebi i pomoćnim ležajem. Soba je klimatizirana i nudi besplatni Wi-Fi, tramvajska stanica je tik ispred smještaja, udaljenost od Tvrđe je 5 min tramvajem, a do centra grada 10 min tramvajem. Soba ima vlastitu kupaonicu s ugodnim ambijentom i dvorištem u kojem možete uživati u druženju i miru. Stojimo iza svoje kvalitete i čekamo Vas!

Kontakt
Adresa: Ulica Martina Divalta 182a
Web: www.wanderlust-ganopa.com
Facebook: Hostel Wanderlust & Soba Ganopa Osijek
E-mail: info@wanderlust-ganopa.com
Mob.: 00385 (0)91 5227 167

 

Sobe „Villa Gradski Vrt“, Novi grad (Gradski vrt)
Objekt se nalazi u gradskoj četvrti Novi grad, blizu naselja Sjenjak, u neposrednoj blizini stadiona NK Osijek „Gradski vrt“ te zatvorenih bazena. Kapacitet smještaja u pet soba je 10 kreveta. Gostima je na raspolaganju besplatan wi-fi Internet, parkiralište za automobil te usluga prijevoza od/do zračne luke. U blizini je stajalište tramvaja kojim se do središta grada stiže za petnaestak minuta, a do starog grada Tvrđe potrebno je desetak minuta hoda. Sobe raspolažu i dvorištem što Vilu Gradski Vrt čini još boljim odabirom za obiteljski odmor.

Rezervacije
Adresa: Delnička ulica 17
Facebook: Villa Gradski Vrt
E-mail: info@villagradskivrt.eu; tubindoo@hotmail.com
Tel: 031/ 575 406
Mob: 091/ 339 00 03

 

Sobe Natalija, Novi grad (Gradski vrt)

Privatni smještaj Natalija nalazi se u blizini južnog ulaza u grad iz smjera Vukovara u blizini najvećeg gradskog stambenog naselja Sjenjak. U neposrednoj blizini nalazi se stadion i sportska dvorana Gradski vrt, Gradski bazeni, nekoliko restorana i trgovačkih centara. Kapacitet smještaja je 16 kreveta. U blizini je i linija gradskog autobusa te tramvajsko stajalište.

Rezervacije
Adresa: Ulica Woodrowa Wilsona 69a
Web: www.sobenatalija.com.hr
E-mail: sobenatalija@gmail.com
Tel: 031/ 570 003
Mob: 098/ 502 783; 098/ 305 051

 

Apartmani „Zajc“ i „Novi Grad“, Novi grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Ivana Zajca 42
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: zajc@esseker-apartmani.com;  novigrad@esseker-apartmani.com
Mob: 091/ 1616 100

 

Apartman „Katja“, Novi grad

Apartman Katja nalazi se u gradskoj četvrti Novi grad, nadomak sportskom centru Gradski Vrt s gradskim bazenima, sportskom dvoranom i nogometnim stadionom NK Osijek.

Rezervacije
Adresa: Pleternička ulica 18
E-mail: apartmankatja@gmail.com   
Mob: 091/ 178 31 53

 

Studio apartmani „Korosteljev“, Novi grad

Apartmani Korosteljev nalaze se u gradskoj četvrti Novi grad. Gostima su na raspolaganju tri apartmana u kojima se može smjestiti samac, par ili obitelj. Osigurano je parkiralište za osobi automobil, a gosti mogu koristiti i veliki vrt s ribnjakom.

Rezervacije
Adresa: Ljubljanska ulica 18
Web: www.studioapartmani-korosteljev.com.hr
Facebook: Studio apartmani Korosteljev
E-mail: studioapartmani.korosteljev@gmail.com
Mob: 098/ 223 780

 

Apartman „Vita“, Novi grad (Sjenjak)

Rezervacije
Adresa: Sjenjak 12
Mob: 091/ 163 27 59

 

Sobe Novi Grad, Novi Grad (Sjenjak)

Rezervacije
Adresa: Baranjska ulica 28
Mob: 098/ 900 02 10

 

Apartman Simple H, Novi grad (Sjenjak)

Ovaj apartman u kojem su dvije spavaće sobe s kupaonicom, nalazi se u gradskom naselju Sjenjak. Ukupni kapacitet je 3 kreveta: za jednu osobu, za dvije osobe te pomoćni ležaj. U blizini je stajalište gradskog autobusa, a nešto dalje i tramvajska stanica kojima se lako dolazi do svih dijelova grada. Prostor je opremljen kuhinjom, parkiralištem za osobni automobil, bežičnim internetom, a dozvoljeni su i kućni ljubimci.

Rezervacije
Adresa: Ulica Ivana Gorana Kovačića 1a
Mob: 098 982 34 42; 098 908 31 08
E-mail: simple.h.osijek@gmail.com

 

Apartmani Anton, Retfala

Apartmani Anton nalaze se u zapadnom dijelu grada u gradskoj četvrti Retfala. Kapacitet smještaja je 9 kreveta. U blizini je prilaz južnoj gradskoj obilaznici te trgovački centar Portanova. Uz apartmane prolazi linija gradskog autobusa.

Rezervacije
Adresa: Kolodvorska ulica 133
Web: www.apartmani-anton-osijek.com
E-mail: info@apartmani-anton-osijek.com
Mob: 091/ 941 56 70, 091/ 224 40 14

 

Sobe Hotel Ritam, Retfala

Smještaj Ritam nalaze se u zapadnom dijelu grada u gradskoj četvrti Retfala. Kapacitet smještaja je 20 kreveta, a u ponudi je noćenje s doručkom. Uz besplatni wi-fi, smještaj nudi hotelski sef, usluge pranja i peglanja i uslugu prijevoza. U sklopu objekta nalazi se caffe bar, rekreacijska dvorana, te besplatna parkirna mjesta u dvorištu. Sobe Hotel Ritam nalaze se u relativnoj blizini južne gradske obilaznice. Do središta grada potrebno je oko 10 minuta autom, a u blizini je i stajalište gradskog autobusa.

Rezervacije
Adresa: Kozjačka ulica 76
Web: www.hotel-ritam.com
E-mail: hotel.ritam@gmail.com
Tel: 031/ 310 310

 

Kuća za odmor "Ruža", Retfala

Crni Biser d.o.o. za turizam i usluge nudi uslugu iznajmljivanja kuće za odmor "Ruža" u gradskoj četvrti Retfala, blizu velikog regionalnog trgovačkog centra Portanova. Kućni ljubimci su dobrodošli.

Rezervacije
Adrese: Vlašićka ulica 40
Web: www.crni-biser.hr
E-mail: crnibiseros@gmail.com
Mob: 091/ 156 17 71

 

„Rebolj“ - Studio apartmani i sobe Osijek, Retfala

Komforne i moderno opremljene sobe i apartmani „Rebolj“ u gradskoj četvrti Retfala nalaze se     u Strossmayerovoj ulici koja povezuje zapadni dio grada s glavnim trgom. U blizini je stajalište tramvaja.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 313
Facebook: ROOMS Rebolj Sobe i studio apartmani Osijek
Mob: 098/ 275 566

 

Apartman Pampas, Retfala

Novouređeni deluxe apartman Pampas sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice i velike terase. Pripada mu i mjesto za parkiranje. Smješten je u prizemlju stambene zgrade koja je u neposrednoj blizini centra gradske četvrti Retfala, s mnogim korisnim sadržajima: tržnica, trgovine, mesnice, ambulanta, ljekarna, banke, nekoliko kafića i dr. Od centra grada smo udaljeni samo 2 km i do njega možete doći laganom šetnjom, automobilom ili tramvajem.

Kontakt
Adrese: Šandora Petefija 14
Web: www.apartman-pampas.weebly.com
Facebook: Apartman Pampas Osijek
E-mail: apartman.pampas@gmail.com
Mob: 098 463-776, Darko Rutnik; 091 358 2109, Vesna Rutnik

 

Apartmani La Sa, Retfala

Kontakt
Adresa: Mosorska 6
Mob: 098 243 420; 098 522 315

 

Apartmani i sobe "Villa Ivanić", Josipovac

Apartmani i sobe Villa Ivanić nalaze se u prigradskom naselju Josipovac, nadomak južne gradske obilaznice, blizu Podravske magistrale te ulaza/izlaza s autoceste Osijek-Zagreb. Kapacitet pansiona je 9 kreveta. U ponudi je i prostrano dvorište za dječju igru, teniski tereni te parkiralište za automobile gostiju. Do središta Osijeka moguće je doći gradskim i prigradskim autobusima te željeznicom. Veliki trgovački centar s kino dvoranama nalazi se na 5 minuta vožnje automobilom uz južnu obilaznicu.

Rezervacije
Adresa: Osječka 208, Josipovac
Web: www.villaivanic.hr
E-mail: prenociste.ivanic@gmail.com
Tel: 031/356 200

 

Apartman Villa Slavonika, Josipovac

Apartman Villa Slavonika nalazi se u prigradskom naselju Josipovac, nadomak južne gradske obilaznice, blizu Podravske magistrale te ulaza/izlaza s autoceste Osijek-Zagreb. Kapacitet smještaja je 5 kreveta. Do središta Osijeka moguće je doći gradskim i prigradskim autobusima te željeznicom. Veliki trgovački centar s kino dvoranama nalazi se na 5 minuta vožnje automobilom uz južnu obilaznicu.

Rezervacije
Adresa: Poštanska ulica 26, Josipovac
Web: www.smjestaj-slavonika.com
E-mail: slavonikasmjestaj@gmail.com
Mob: 095/ 88 44 111

 

Apartman Veseli dom, Josipovac

Objekt se nalazi u prigradskom naselju Josipovac, zapadnom ulazu u grad Osijek. Dolazite li iz smjera Zagreba autocestom ili podravskom magistralom prolazite pored Veselog doma. Apartman se nalazi u samom centru Josipovca, a u krugu od sto metara nalaze se: trgovine, pekarnica, osnovna škola, ljekarna, ambulanta, pošta, dječje igralište i gradski prijevoz. Udaljeni smo svega desetak minuta automobilom od centra grada, barokne jezgre Tvrđe, glavnog željezničkog i autobusnog kolodvora, te trgovačkih centara Portanova i Mall-a. Površina apartmana iznosi 83m2. Objekt raspolaže s velikom dnevnom sobom, potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonicom, 2 prostrane spavaće sobe od kojih je svaka s po 2 kreveta + pomoćni ležaj. Gosti mogu pripremati obroke u kuhinji, na vanjskom roštilju ili u kotliću. Uz to nudimo i prostrano travnato dvorište i veliki parking. U neposrednoj blizini nalazi se Hrvatski dom, gdje se tijekom cijele godine održavaju kulturne manifestacije, poput proslava za Valentinovo, Martinje te druženja KUD-ova.

Rezervacije
Adresa: 31221 Josipovac, Osječka 82
Web: www.veseli-dom.hr
E-mail: info@veseli-dom.hr
Mob: 098/438-909

 

Kuća za odmor „White House“, Josipovac

Rezervacije
Adresa: Poštanska 26a, Josipovac
E-mail: dkaloci@gmail.com
Mob: 095/ 858 46 06

 

Apartman Ana, Tenja

Apartman Ana nalazi se u prigradskom naselju Tenja, južno od južne gradske obilaznice na paralelnom prometnom pravcu u smjeru Vukovara. Kapacitet smještaja je 4 kreveta.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Kosora 14, Tenja
Facebook: Apartman Ana
Tel: 031/ 293 841
Mob: 098/ 926 87 88

 

Apartman „Ruža“, Tenja

Apartman Ruža nalazi se 5 minuta vožnje automobilom od izlaza s južne gradske obilaznice u prigradskom naselju Tenja. Iz Tenje do centra Osijeka možete doći i gradskim autobusom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Kosora 12, Tenja
Web: www.apartmani-tenja.com
Mob: 099/ 229 39 05

 

Apartmani „Osijek by the river“, Podravlje
Apartmani se nalaze u naselju Podravlje u Osijeku, na lijevoj obali rijeke Drave (Baranja). Kapacitet objekta je 7 osoba u dva apartmana. U blizini je stari grad Tvrđa, kao i dvije plaže na rijeci Dravi, „Kod Želje“ i Sportski centar „Copacabana“, a biciklističkom stazom uz državnu cestu te nasipom uz Dravu brzo se stiže u Park prirode Kopački rit. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi, a na raspolaganju im je i kuhinja. U objektu je moguće unajmiti automobil, a okolica je popularna među ljubiteljima ribolova. Stadion Gradski Vrt nalazi se na 2,1 km. Zračna luka Osijek udaljena je 13 km.

Rezervacije
Adresa: Ulica Dravska obala 1a, Podravlje (Lijeva dravska obala)
Mob: 095 870 14 05