Večer vina i umjetnosti - sajam vina Podunavlja i susjednih regija (14.07.)

 

U subotu, 14. srpnja od 18 sati u prostoru Kazamata i Vodenih vrata u osječkoj Tvrđi ponovno vraća se ona noć kada vino u kombinaciji s umjetnošću pretvara nebo iznad grada u veliko platno, a mi, pogurani tim čarobnim spojem uz pomoć dobre volje i pozitive ispisujemo još jednu prekrasnu priču koju ćemo poslati u svemir.

Mantra koju proteklih 5 godina ponavljamo još jednom stupa na scenu i spomenute subote, druga ovogodišnja Večer vina & umjetnosti postaje naša zen zona u kojoj si neopterećeno možemo dozvoliti da vino bude naš upravljač.

Unutar gradskih zidina, u Kazamatima, očekuje vas bogat glazbeni i umjetnički program, niz sadržaja za kulturno, emocionalno i ino uzdizanje koje nam ostavlja trajniji smiješak na licu.

Klikom na Facebook stranicu događaja, doznajte više o programu.

Vinarije na Večeri vina i umjetnosti

In Da Sofa - Watergate

Paralelno s programom Večeri vina i umjetnosti će se na vanjskoj strani gradskih zidina, kod Vodenih vrata, odvijati program popularne manifestacije In Da Sofa - Watergate. Uz program koji će privući sve generacije željne dobre zabave, pozitivnih vibracija i odlične glazbe. S početkom u 18 sati moći ćete uživati u milim zvucima koje će proizvoditi tandem Omke & Kema. Više informacija potražite na Facebook stranici događaja ili kod organizatora Kreativne agencije Adverta iz Osijeka.

Dodatne informacije o Večeri vina i umjetnosti, kod organizatora: Turistička zajednice Osječko-baranjske županije