Doživite Baranju i Osijek s agencijom Kuna Putovanja!

 

Turistička agencija Kuna Putovanja iz Osijeka odnedavno vam nudi atraktivnu kombinaciju dvodnevnog putovanja - izleta u Baranju uz posjet Osijeku već od 597,00 KN!

Ponuda uključuje dolazak u Osijek vlastitim automobilom, smještaj u središtu grada u novootvorenom objektu Centrum – apartmani i sobe te zatim organizirani izlet kombijem/minibusom u Baranju u pratnji vodiča.

Baranja, naša poznata vinogradarska regija na tromeđi Hrvatske, Srbije i Mađarske, omeđena velikim rijekama Dravom i Dunavom, najpoznatija je po odličnim vinima i vinarijama s višestoljetnom tradicijom, odličnoj gastronomiji te netaknutoj prirodi Parka prirode Kopački rit, a to je upravo ono što čete iskusiti prvoga dana.

Sljedeći dan nakon doručka krenut ćete u obilazak Osijeka s lokalnim turističkim vodičem i upoznati sve ono najljepše i najzanimljivije, od znamenitosti poput baroknog starog grada Tvrđe i gotičke Katedrale, atrakcija poput stare vodenice i vožnje skelom Kompom preko Drave, do onoga sasvim tipičnog što vam naš Grad na Dravi može ponuditi - degustacije piva domaćih pivara, a zatim i ručka u kojem od restorana uz dravsku Promenadu.

Putovanja se realiziraju radnim danom i vikendom, a na upit je moguće osigurati autobusni prijevoz za grupe iz svih krajeva Hrvatske. Uz to, osnovni program putovanja moguće je obogatiti dodatnim sadržajima poput obilaska dodatnih lokacija i adrenalinskih aktivnosti.

Ukoliko smo vas zainteresirali i već planirate vaše novo putovanje, predlažemo vam da se s povjerenjem javite turističkoj agenciji Kuna Putovanja.

Vidimo se u Osijeku i Baranji!

 

Kontakt
Kuna putovanja, turistička agencija
Adresa: Trg dr. Ante Starčevića 10/1, 31000 Osijek, 1. kat TC Nama (glavni trg)
Tel: 00 385 (0)31 328 093
Web: www.kuna.hr

 

Fotografije Baranje u naslovu i tekstu preuzete su s web stranice Kuna putovanja www.kuna.hr / Fotografija smještaja preuzeta je s web stranice Apartmani i sobe Centrum www.apartmani-osijek.com.hr