Dobro World Cup - svjetska gimnastika u Osijeku! (25.-26.05.)

 

Jedanaesto izdanje osječkog svjetskog kupa u gimnastici održat će se 25. i 26. svibnja 2019. u osječkoj dvorani Gradski vrt i ponovno će biti razlog okupljanja ponajboljih svjetskih, ali i hrvatskih gimnastičara i gimnastičarki.

Natjecanje koje je svoju svjetsku premijeru imalo 2009. godine, danas je jedna od najbolje organiziranih službenih etapa serije natjecanja FIG-e (Svjetske gimnastičke federacije) i do sada je ugostilo više od 1500 natjecatelja iz 65 zemalja svijeta među kojima su neki do najboljih gimnastičara svih vremena.

Dobro World Cup ponovno će okupiti olimpijske, svjetske i europske osvajače medalja, a mnogobrojnim gledateljima u dvorani Gradski vrt donijet će novu priliku da uživaju u fantastičnim izvedbama najboljih gimnastičara i gimnastičarki danas. Među njima, domaćoj publici, i dalje najdraži ostaju članovi i članice hrvatske gimnastičke vrste - Robert Seligman, Tin Srbić, Filip Ude, Ana Đerek i drugi koji će, vjerujemo, i ove godine dati sve od sebe da domaću publiku oduševe svojim nastupima!

Organizacija DOBRO World cupa Osijek ove godine obilovat će brojnim događanjima kojima će se tijekom svibnja najaviti ovogodišnji gimnastički spektakl u Osijeku.

Neizostavan dio DOBRO World Cupa Osijek i ove godine bit će  FEELGOOD WEEKEND Gastro&Wine&Music Festival koji će 24. i 25. svibnja u Parku Petra Krešimira IV.  svojim okusima, mirisima i zvucima očarati sve Osječane, ali i sve goste Osijeka i DOBRO World Cupa. Ponuda gastro delicija, vrhunskih vina i craft piva ni ovog puta neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a to je i krajnji cilj - da svi koji (za)vole Osijek, u njega ostanu zaljubljeni do kraja.

Finala natjecanja održat će se 25. i 26. svibnja. Sve informacije o eventu možete pronaći na www.osijekgym.com, a vi već sada rezervirajte kraj svibnja za DOBRO World Cup Osijek!

Sve novosti vezano uz organizaciju Svjetskog kupa u gimnastici DOBRO World cup Osijek moguće je pratiti na službenoj stranici www.osijekgym.com.

Informacije o programu
Službena web stranica: www.osijekgym.com
Službena Facebook stranica: OSjeti gimnstiku

Glavni sponzor
Službene web stranice: www.dobro.hr; www.zito.hr
Službena Facebook stranica: DOBRO

Izvor fotografija: www.osijekgym.com/stranica-povijest