Budimpešta i Osijek - povezani uz FlixBus!

 

Nakon više godina nepostojanja izravne veze javnim prijevozom između Budimpešte i Osijeka i obratno, autobusni prijevoznik FlixBus – Slavonija Bus vam od sada nudi svakodnevne polaske iz Budimpešte i Osijeka.

Putovanje s osječkog Autobusnog kolodvora traje oko četiri sata, a zahvaljujući postojanju čak tri stajališta u Budimpešti brzo ćete stići u zračnu luku i centar grada. Uz to dolasci u Budimpeštu su planirani u ranim poslijepodnevnim satima dok su polasci prema Osijeku planirani u kasnijim poslijepodnevnim satima.

Ovdje provjerite vozni red autobusne linije FlixBus.

Polazne/dolazne stanice u Budimpešti nalaze se u samom središtu grada (Kelenföl - željeznički kolodvor, Budapest Népliget – glavni autobusni kolodvor, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér - međunarodna zračna luka zračna luka), jednako kao i Autobusni kolodvor u Osijeku.

Od zračne luke i autobusnog kolodvora u Budimpešti s lakoćom ćete nastaviti vaše putovanje drugim oblicima prijevoza, primjerice gradskim tramvajima, podzemnom željeznicom i vlakovima Mađarskih željeznica što će vam uvelike olakšati putovanje ili presjedanje na druge linije.

U Osijeku ćete s vašeg FlixBus autobusa s lakoćom presjesti na druge autobusne linije na Autobusnom kolodvoru Osijek i obližnjem Željezničkom kolodvoru. Gradskim tramvajima možete doći do vašeg odredišta u samom gradu, a taksijem do Zračne luke Osijek.