Sajam antikviteta i domaćih proizvoda

 

OBAVIJEST: ZBOG PANDEMIJE BOLESTI COVID19 (CORONAVIRUS DISEASE 2019) JAVNA DOGAĐANJA PROVODE SE UZ POJAČANE MJERE SPRJEČAVANJA PONOVNOG RAZVOJA EPIDEMIJE. MOLE SE POSJETITELJI DA SE PRIDRŽAVAJU MJERA DEZINFEKCIJE RUKU NA ULAZU NA MANIFESTACIJE TE PREPORUČENOG MEĐUSOBNOG RAZMAKA OD 1 DO 2 METRA.

 

Cijele godine, svake prve subote u mjesecu, a u slučaju povoljne odluke Stožera Civilne zaštite i 05. rujna 2020., posjetite osječki stari grad Tvrđu i Trg Svetog Trojstva te na mnoštvu štandova pronađite poneku simpatičnu antiknu sitnicu savršenu kao poklon dragoj osobi ili se počastite kakvim lijepim komadom starinskog namještaja.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 14 sati.

Na sajmu antikviteta uz starine možete pronaći i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireve, dimljene mesne delicije, vino, zimnicu, džemove i druge domaće proizvode.

Zainteresirani za izlaganje antikviteta i proizvoda na sajmu, mogu se obratiti tvrtki Osječki Sajam d.o.o. na broj telefona 031 302 414, a više informacija potražite na www.os-sajam.hr.,