In Da Sofa: in da cloud - terasa Iktusa (do 19.08.)

 

IN DA SOFA: in da cloud [pohrani i dijeli osjećaje] terasa IKTUS (7. do 22.8.)

Sofasticiranje se vraća u svoju bazu, na terasu restorana Iktus gdje će se u periodu od 7. srpnja do 19. kolovoza, petkom i subotom, održati ciklus In da sofa partija objedinjenih pod temom In da cloud: pohrani i dijeli osjećaje.

Glazbeno - scensko - ugostiteljsko - blago erotski koncept okupirat će grad svojim dobrim vibracijama, pozitivnom energijom i raspršivanjem ljubavi po sugrađankama i sugrađanima. Ovogodišnja tema zapravo je spoj informacijskog doba i najljepših ljudskih osjećaja. Svi samo pohranjujemo podatke, čuvamo ih, branimo pristup istima, a samim time i sebi postavljamo razna ograničenja. Kreativna agencija Adverta nudi priliku da izađete iz zarobljeništva svog nekog mikrosvijeta i oslobodite se na našim oblacima.
 

Dođite plesati, odmarati, chillati, ljubiti se, grliti, voljeti i sve te aktivnosti i osjećaje pohranite In da cloud te ih pustite drugima da ih koriste, troše i šire dalje. Osjećaji su jedina stvar koja nam ostaje, a da na sebi nema cijenu i rok trajanja. Prepustite im se i doživite Osijek onako kakvim on zapravo i je.
 

Vidimo se na Iktusu!

Sincerely yours, Kreativna agencija Adverta