Osijek na Place2Go, međunarodni sajam turizma (17.-19.03.)

 

Od 17. do 19. ožujka 2017. posjetite dvoranu Arena Zagreb, u Novom Zagrebu, i najopsežniji sajam turizma u Hrvatskoj – „Place 2 Go“.

U petak od 16 do 19 sati, a u subotu i nedjelju od 10 do 19 sati, na štandu broj 104 (od ulaza na desno) doznajte više o turističkoj ponudi Osijeka i Baranje uz pomoć djelatnika Turističkih zajednica Osijeka, Baranje i Bilja (Kopački rit), a za vaš dolazak u naš kraj uz Dravu i Dunav neka se pobrine Panturist d.d., dio Arriva Deutsche Bahn grupacije kroz svoj autobusni prijevoz i turističke agencije.

Svi poslovni partneri zainteresirani za nastavak ili početak suradnje s Turističkom zajednicom grada Osijeka mogu nas posjetiti u petak od 10 do 16 sati, uz obveznu akreditaciju. Akreditacije preuzmite ovdje.

POSJETI OSIJEK, „GRAD CRAFT PIVA“ S PANTURISTOM!

Turistička agencija Panturist na sajmu će uz promociju kataloga „Ljeto 2017“ promovirati i bogatu ponudu autobusnih linija prema Osijeku, Slavoniji i Baranji te prema velikom broju hrvatskih i europskih gradova i turističkih odredišta, a svim posjetiteljima sajma ponudit će mogućnost predbilježbe za posjet Osijeku, u subotu 6. svibnja 2017., u vrijeme super zabavnog Osijek Craft Beer Festivala koji nakon uspješne prošlogodišnje premijere organizira prva kušaonica piva „Gajba“.

Ovaj sajam malih pivara, „home brewera“ ili kućnih majstora pivara, craft odnosno zanatskih pivovara i ove će godine okupiti proizvođače, ali i posjetitelje iz cijele Slavonije i Baranje, Hrvatske, Srbije i drugih zemalja šire Podunavske regije.

Provedite pivski vikend u Osijeku koristeći redovne linije Arriva Express autobusa s Autobusnog Kolodvora Zagreb, uz povoljan smještaj u jednome od osječkih hotela, pansiona ili hostela. Više doznajte na stranici Panturista. Dan kasnije, u nedjelju, preporučujemo vam da se do polaska autobusa zaputite u Baranju i obližnji Park prirode Kopački rit ili nastavite istraživati Osijek, naravno uz kriglu domaćeg Osječkog nefiltriranog piva kojeg nude pivnice Runda i Beertija smještene u Gornjem gradu. Ovdje pogledajte popis svih pivnica, a ovdje upoznajte kušaonice piva.

Jeste li znali da je Osijek uz brzo rastući broj craft pivara, još od 1697. godine i Grad prvog Hrvatskog piva? Od te se godine, registrirano i kontinuirano u Osijeku i Hrvatskoj proizvodi pivo, a prema tradicijskom receptu iz 1664. godine i danas ga proizvodi Osječka Pivovara.    

GoOpti TRANSFERI DO ZRAČNIH LUKA

Na štandu broj 104 doznajte više o ponudi prijevoza do zračnih luka u široj regiji koje vam putem usluge GoOpti pruža prijevoznik Panturist d.d., dio Arriva Deutsche Bahn grupacije.

OSJEČKI PAKETI

Tijekom cijele godine osječki hoteli, pansioni, apartmani, iznajmljivači soba i hosteli pripremaju su bogate „Osječke pakete“. Namjena paketa je bogatija ponuda za istu cijenu na vaše veliko zadovoljstvo. Paketi uz osnovnu uslugu smještaja ili noćenja s doručkom, često nude zanimljive dodatne usluge.

Informacije o međunarodnom sajmu turizma Place 2 Go
Facebook: Place 2 Go
Info za posjetitelje sajma, adresa, radno vrijeme
Info o izlagačima
Položaj štandova u dvorani Arena

TURISTIČKE INFORMACIJE: Web: www.tzosijek.hr, E-mail: tzosijek@tzosijek.hr, Tel: +385 (0)31 203 755; +385 (0)31 210 120; Facebook: facebook.com/TZ.Osijek; Youtube: TZ Osijek