Večer pod maskama, restoran Muzej Okusa - Gradski vrt (24.02.)

 

Kao nekada u paviljonu Gradski vrt, omiljenom sastajalištu Osječana svih staleža, Restoran "Muzej okusa" od 20:00 sati priprema pravu društvenu poslasticu: Večer pod maskama!

Koncept cijele večeri oživjet će karnevalsko vrijeme u Osijeku. Najbolji način za doživjeti i osjetiti karnevalski duh je ponijeti prigodnu masku vaši domaćini će se pobrinuti za posebno odabranu egzotičnu glazbu koja će u vama probuditi emociju i na trenutke vas odvesti u drugi dio Europe i svijeta.

Zabavni program za odličnu večer po maskama pojačat će koncert osječkog jazz benda Sing Song Swing, koji izodi vlastite i poznate jazz skladbe. Dio večernjeg programa posvećen je nastupu Mie Varešanović. Trbušna plesačica čije ćete umijeće i talent moći vidjeti uz zvukove orijentalne glazbe.

Karneval je slavljeničko razdoblje prije korizme poznato po povorkama maškara, maskiranim i kostimiranim plesovima karakterističnim za područje na kojemu se izvode. Pridružite nam se i provedite svoju večer pod maskama u Muzeju okusa!