Valentinovo: Osječki LOVE shopping (10.-15.02.)

 

Manifestacija "Osječki LOVE shopping 2017." počinje 10. i traje do 15. veljače 2017. godine, u organizaciji marketinške agencije Osijek Danas.

Od 10. do 15. veljače osječki poduzetnici i obrtnici će povodom Valentinova, na određene proizvode i usluge staviti popuste kako bi privukli kupce i to 30% ili više.

Uoči Valentinova u Osijeku će se u subotu 11. veljače i nedjelju 12. veljače u trgovačkom centru Esseker Centar održati Valentinovski sajam koji će okupiti tvrtke, obrti i obiteljska gospodarstava, te po promotivnim akcijama prodavati svoje proizvode građanima.

Svi koji su se priključili akciji, a zasad ih ima 200-tak postavit će na izloge trgovina i radnji plakat kako bi kupci znali gdje ih očekuju popusti.

Promocijom hrvatskih proizvoda učimo stvarati i cijeniti vlastite proizvode, čime jačamo hrvatsko gospodarstvo, čuvamo radna mjesta i osiguravamo budućnost naše djece. Osvješćivanje važnosti kupnje takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju nacionalnog identiteta.

Dosadašnja su istraživanja pokazala da 93% građana podupire kupnju domaćih proizvoda, njih 75% izdvojilo bi nešto više novaca za kupnju hrvatskoga kvalitetnog proizvoda umjesto stranog jednake kvalitete, a gotovo se 90% njih slaže da kupnjom domaćih proizvoda pomažemo hrvatskom gospodarstvu.

Sretno Valentinovo i vidimo se u Essekeru!