Davis Cup - turističko predstavljanje Osijeka i okolice (03.-05.02.)

 

Turistička zajednica grada Osijeka će uz teniski turnir Davis Cup koji se održava u Gradskom vrtu od 3. do 5. veljače, pripremiti prezentaciju tradicionalnih proizvoda Slavonije i Baranje u suradnji s lokalnim proizvođačima i ugostiteljima. Na štandovima postavljenima u predvorju dvorane prezentirat ćemo suvenire, rukotvorine, domaću slavonsku rakiju, slavonski kulen i baranjsku papriku. Osim toga pripremit ćemo i malo ugostiteljsko iznenađenje u suradnji s caffe barom „Davos“, koji će posjetiteljima ponuditi španjolsko-slavonsku Sangriju, dok će restoran Bischof ponuditi „Originalnu osječku knedlu“.

Na info pultu bit će izloženi promotivni materijali Osijeka, Slavonije i Baranje te Hrvatske na Hrvatskom, Engleskom, Španjolskom, Mađarskom i Njemačkom jeziku. Sve zainteresirane posjetitelje o turističkim značajkama grada i okolice upoznavat će g. Danijel Martin Kukučka, turistički vodič za Španjolski jezik ujedno Španjolsko-Hrvatskog porijekla.

Svim posjetiteljima omogućiti ćemo i turistički razgled grada na Španjolskom jeziku u nedjelju 05. veljače 2017.. Zainteresirani će se moći prijaviti na info-pultu. Polazak u šetnju gradom bit će u 11:00 sati ispred konkatedrale Sv. Petra i Pavla, a tura će se nastaviti do Trga Sv. Trojstva u Tvrđi odnosno sve do dvorane Gradski vrt.

Ispod preuzmite vlastiti info-letak o Osijeku i okolici s glavnim manifestacijama tijekom 2017. godine.:

LETAK POSJETI OSIJEK 02-2017 HRVATSKI.pdf

LETAK VISIT OSIJEK 02-2017 ENGLISH.pdf

LETAK DESCUBRE OSIJEK 02-2017 ESPANOL.pdf