Svjetski tenis u Osijeku! Davis Cup - Hrvatska : Španjolska (03.-05.02.)

 

Susret prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa za 2017. između Hrvatske i Španjolske održat će se u Osijeku. Tako je odlučio Hrvatski teniski savez što znači povratak Davis Cupa u „Grad na Dravi“ nakon točno dvadeset godina i susreta protiv Maroka 1997. Svjetski tenis igrat će se u sportskoj dvorani Gradski vrt, od petka 3. do nedjelje 5. veljače 2017.

Izbornik Željko Krajan potvrdio je Hrvatsku reprezentaciju u sljedećem sastavu: Franko Škugor, Nikola Mektić, Ante Pavić i Marin Draganja. Španjolsku reprezentaciju koju je odabrala Conchita Martínez čine sljedeći igrači: Roberto Bautista Agut, Pablo Carreño Busta, Feliciano Lopez i Marc López.

Ovo je treće uzastopno domaćinstvo hrvatske reprezentacije, nakon susreta protiv Francuske u Zadru i Argentine u Zagrebu. 

U Gradskom vrtu će se igrati na jednakoj podlozi kao i u zadnja dva prethodna susreta, a kapacitet gledališta je oko 3500 posjetitelja. Pobjednik ovog susreta će u četvrtfinalu početkom travnja igrati s boljim iz susreta Srbija - Rusija.

 

Ulaznice za dvoboj Hrvatske i Španjolske

Prodaja ulaznica za predstojeći susret prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Španjolske (Osijek, od 3. do 5. veljače 2017.) početi će u ponedjeljak, 16. siječnja, u 12 sati.

U prodaju će u prvoj fazi (do 23. siječnja) ići isključivo kompleti, a tek potom će se eventualne neprodane ulaznice moći kupiti kao pojedinačne karte. Cijena kompleta za sva tri dana je, ovisno o sektoru, 150 ili 200 kuna.

Tijekom prvih sedam dana kupovina će biti moguća isključivo u internetskoj prodaji na stranici www.ulaznice.hr.

Više o programu i organizaciji Davis Cupa u Osijeku doznajte na službenim internetskim stranicama Hrvatskog teniskog saveza, www.hts.hr, na Facebook stranici Hrvatskog teniskog saveza ili na Facebook stranici događaja.