Božićni tramvaj (01.-31.12.)

 

Osobita nam je čast i zadovoljstvo iznijeti da GPP već šestu godinu za redom organizira manifestaciju pod nazivom „Božićna bajka u osječkom tramvaju“, koja započinje u ponedjeljak 28. studenog 2016. i traje sve do zadnjeg dana prosinca.

Najmlađi stanovnici našega grada i regije, ponovno će u blagdansko vrijeme, uživati u nezaboravnoj vožnji božićnim tramvajem, u društvu svojih omiljenih likova Djeda Mraza, Pahuljice i Vilenjaka! A kao i uvijek, na kraju vožnje, Djedica će ih sve darivati poklonima iz svoje vreće.

Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su poslijepodnevne vožnje otvorene za sve posjetitelje.

Polasci: svakog dana u 16:00, 17:00, 18:00 i 19:00 sati.

Polazno stajalište: slijepi kolosijek na Trgu A. Starčevića.

Karte se kupuju u Čarobnoj kućici na Trgu A. Starčevića, po cijeni od 25 kn, a uključuju vožnju božićnim tramvajem, dječju božićnu predstavu „Čarobna gruda“ i poklončić za svako dijete.

Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta u tramvaju, rezervacije su obvezne, a mogu se obaviti telefonom - radnim danom od 08:00 do 14:00 sati. 

Brojevi telefona za rezervaciju: 228-351 i 228-303.

Više informacija o Božićnom tramvaju potražite na službenoj stranici GPP-a.

Radujemo se vašem dolasku!

Zanimljivost za malo stariju djecu i sve koji se tako osjećaju! Tijekom pauza između vožnji Božićnog tramvaja, okušajte se i vi kao vozač ili vozačica! Isprobajte VR - virtualnu stvarnost u Osječkom tramvaju i na par minuta provozajte virtualni tramvaj glavnim trgom. Pripazite na Djeda Mraza koji vam donosi poklone! Više infomracija doznajte ovdje.