NovemBEER Fest 2: Beer Hunting @ Plan B (18.-19.11.)

 

Nakon Dana prvog hrvatskog piva u rujnu, Craft Beer Festivala u listopadu, vrhunska pivska zabava u Osijeku ne prestaje niti uoči Adventa (kad ćemo možda kušati kuhano pivo s klinčićima (?)), pozivamo vas na još jedan super pivski događaj: NovemBEER Fest 2: Beer Hunting @ Plan B

Jedini lov koji podržava ekipa iz Kreativne agencije Adverta je lov na dobru zabavu, pozitivnu atmosferu i vrhunsko craft pivo.

Nakon prošlogodišnjeg „probijanja leda“ ove godine smo vam pripremili još jednu poslasticu. Kroz dva dana, 18. i 19. studenog ove godine pripremite svoje nepce na nešto neisprobano, uši na nešto preugodno jer u grad nam dolazi NovemBEER fest 2: beer hunting.

U ambijentalno uređenom Planu B, ekipa iz Adverte i Plana B ugostiti će sve ljubitelje piva i poslužiti do sada rijetko prisutna piva na osječkom tržištu te na taj način otvoriti sezonu lova na okuse od kojih se pozitivno ježite.

Očekuje vas tridesetak pomno biranih piva. Imati ćete priliku kušati i piva susjednih zemalja koja još niste imali priliku pronaći u Osijeku i koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a oboriti će s nogu i najveće pivske hedoniste.

S obzirom da je lov usmjeren na točeno ili u boci, a glad ne bira situaciju, tu je American bar Dollar koji će na samom NovemBEER-u pripremati i posluživati samo najbolje od američkih okusa i pobrinuti se da nitko ne krene gladan u lov na piva.

Za žestoki ples i izuvanje iz cipela u petak su zaduženi Seed Holden i DJ Klementz, dok u subotu slavimo pivo, funk i vikend uz DJ Umba i bend Dementronomes koji prvi puta nastupaju u Osijeku.

Radno vrijeme festivala je od 18:00 do 03:00 sata. Cijena ulaza svakog dana iznosi 30 kuna, a ulaznica uključuje konzumaciju jednog od piva kuće: Kozel Dark - tamno pivo ili Pilsner Urquell - svijetlo pivo.

Vrijeme je za još jednu novemBEERsku stranicu, dođite i ispišite ju odličnom zezancijom zajedno s nama.

Pratite Facebook događaj „NovemBEER fest 2: beer hunting @Plan B“ i saznajte više.

www.facebook.com/events/699323823553808

GLAZBENI PROGRAM:

PETAK, 18. STUDENOG 2016.

Seed Holden

Bend Seed Holden je prema mnogočemu različit od ostalih. Da vam netko kaže kako postoji ekipa koja svira u postavi dvije akustične gitare i bubanj, ne biste vjerovali. No, ne radi se samo o postavi nego i o opširnom repertoaru kakav se rijetko gdje čuje. Svojim repertoarom, kako kažu, samo odaju počast uzorima koji su izvršili veliki utjecaj na njih, ali ni autorskog rada im ne nedostaje.

FB: www.facebook.com/SeedHolden

DJ Klementz je za NovemBEER pripremio posebne setove koji će i pivo koje pijete činiti još boljim. Iskoristite ovu priliku, plešite i uživajte u vrhunskim hitovima i pivima.

https://soundcloud.com/batica

 

SUBOTA, 19. STUDENOG 2016.

DemeNtronomes

Prije par godina, mali odred sastavljen od tri brata, dva bradera, jedne sestre i dva buraza zaključio je da u Zagrebu postoji ozbiljan nedostatak mrdanja pa je primio koje god instrumente je u tom trenu mogao naći i krenuo u potragu za njim. Danas oni čine osmorku koja se, da bi sve bilo jasno, odlučila prozvati Dementronomes. Oboružavši se saksofonima svih veličina, pomalo nepredvidivim trombonima, gitarama na električnu struju, samopogonjenim glasnicama i bubnjevima koji bi podgrijali čorbu čak i sjeverno od Zida, našli su svoju sreću u vlastitoj verziji fanka. Soula. Bradera. Nečeg već.

FB: www.facebook.com/DemeNtronomes

DJ Umbo odbrojava dane i priprema samo najbolje ploče za zavrtjeti u čast pivu, studenom mjesecu i svim pivoljupcima. Pripremite se na žestoki mrdoguz.

https://soundcloud.com/umbo