Dani prvog hrvatskog piva

 

Pivo se u Osijeku, na moderan obrtnički te kasnije tvornički način, proizvodi od davne 1664., a odlična zabava uz vrhunsko pivo održava se od 7. do 17. rujna 2016., kada Grad na Dravi postaje centar najboljeg pivskog provoda uz zabavnu glazbu za veselo i šaroliko društvo. Na prostoru Katakombi u Krunskoj utvrdi uz Dravu uživat ćemo u okusu originalnog i neodoljivog piva iz najstarije hrvatske pivovare. U ponudi piva i ove godine naći će se svijetlo i crno pivo kao i svjetski popularni Crni radler.

 

 

NA DANE PIVA UZ BUS I POPUST!

U razdoblju od 07. - 17.09.2016. ostvarite popust na Panturistovim linijama - kupnjom povratne karte!

PANTURIST, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka i Osječkom Pivovarom, Vam omogućuje besplatan ulaz na koncerte uz konzumaciju pića. Sve što trebate je pokazati svoju povratnu kartu za navedene linije i doživljaj je Vaš!

Panturist odobrava popuste na slijedećim linijama:

  • 40 % popusta na povratne karte za međunarodnu  liniju Beograd - Osijek
  • 40 % popusta na povratne karte za međunarodnu liniju Novi Sad - Osijek
  • 40 % popusta na povratne karte za liniju Imotski-Split-Trogir-Šibenik-Zadar-Karlovac-Osijek
  • 40 % popusta na povratne karte za ARRIVA EXPRESS liniju Zagreb-Osijek
  • 50 % popusta na povratne karte za regionalne linije prema Osijeku

Povratna karta na IC Bus liniji iz Njemačke i Slovenije (Stuttgart – München – Maribor – Osijek) također vrijedi kao ulaznica.

DANI PIVA CITY BREAK: PANTURIST I HOSTEL „STREET“

Tijekom dana piva od 7. do 17. rujna 2016., Panturist i hostel Street imaju posebnu ponudu. Iskoristite mogućnost noćenja u popularnom hostelu Street uz popust na unajmljenu sobu* u iznosu od 20 %. Popust ostvarujete u hostelu uz prikaz povratne autobusne karte na autobusnim linijama Panturista uključenim u akciju. Prije dolaska u hostel obvezna je rezervacija sobe* (*sobe su trokrevetne).

OSJEČKI PAKETI – bogatija ponuda smještaja!

Prilikom planiranja vašeg vikend izleta, neka vam Osijek bude „baza“. Smjestite se u koji od gradskih hotela, pansiona, hostela ili jednostavno rezervirajte sobu. Prije dolaska, zavirite u „Osječke pakete“ i ostvarite dodatne pogodnosti. Više informacija na: www.tzosijek.hr, tzosijek@tzosijek.hr, +385 (0)31 203 755

Zabava uz pivska jela i igre

Na osječkim Danima piva počastite se i jelima gurmanskih slavonskih majstora koji pripremaju najukusnije specijalitete poput pivskih kobasica, bunceka s kiselim kupusom, roštilja... Omiljena zabava u šatoru su i zabavne nagradne pivske igre u kojima sudjeluju svi posjetitelji.

Najveći slavonski svatovi

Šatori smješteni u katakombama Krunske utvrde svake godine privuku oko 50.000 ljubitelja piva uz tamburaške izvedbe pop i rock hitova. Zahvaljujući tolikom broju pravih veseljaka i fenomenalnoj posebnoj atmosferi, Dani piva već su postali poznati kao „najveći svatovi u Slavoniji“. Iskoristite priliku i prihvatite naš poziv u „svatove“!

Pivske piramide Fan Cluba Osječkog piva

Pivo iz Osijeka ima i vlastiti fan club koji godinama sve okupljene pivoljupce oduševljava „kreacijama“ od ispijenih pivskih čaša. Na stolovima se tijekom svake večeri mogu vidjeti gotovo megalomanski primjerci „piramida“, koji svjedoče o popularnosti domaćeg piva. Svake godine ovaj veseli „građevinski projekt“ pretvara se i u pravo natjecanje između veselih stolova.

Novosti kao i fotografije iz pivskog šatora pratite na službenoj Facebook stranici Dani Prvog Hrvatskog Piva