In Da Sofa: Sunčevi poljupci na Iktusu

 

Nakon Sakuntale i prvog ovogodišnjeg sofasticiranja nastavljamo na mjestu gdje je In Da Sofa prvi put ugledala svjetlo dana, mrak noći, lagani povjetarac s Drave, prvi ples, prvu kolektivnu ljubav u zraku.

Vraćamo se na prekrasnu terasu osječkog restorana Iktus gdje su i ove godine rezervirana tri vikenda vrhunske zabave, dobre energije, pozitive i onoga što se konstanto forsira, ljubavi. Forsiranje je teška riječ, no kada se ljubav instalira u naš grad i svi je prihvate, imamo razloga za optimizam na svim poljima. 

 

Startom u petak, 8. srpnja počinje ciklus od tri spomenuta vikenda gdje ćete petkom i subotom od 16:00 do 02:00 sata imati priliku uživati u odličnoj glazbi te plesati, plesati i plesati. U petak slijedi sad već tradicionalno otvaranje glazbeno - ambijentalnog spektakla uz Arijana Group Inc, vrhunske glazbenike koji sviraju jazz obrade svjetski poznatih hitova. Subota je rezervirana za ogromnu dozu muvinga po plesnom podiju uz DJ Olivera koji će rasplesati i dravske patke kod Iktusa. Oba dana ovog vikenda s nama je, po starom dobrom običaju, In Da Sofa rezident DJ Kema! Jedan od onih koji drma scenom više od desetljeća, vjeran svom gradu i publici koju je uvijek spreman rasplesati i od svakog svog nastupa napraviti brejkdens kontest.

Kad se umorite od plesa, opuštati ćete se u našem DIY namještaju, uživati pijuckajući koktele kao da ste na Havajima, sofasticirati se u vinima ili ako ste više „mačo“ u hladom pivu, kupati se u suncu i njegovim poljupcima te poljupcima svih onih koje volite. Ukoliko niste tip osobe koja voli direktne sunčeve zrake, uživajte u plodovima suncem okupanog grožđa pretočenog u vrhunska vina koja će i ove godine imati svoja predstavljanja u najboljem svijetlu i čaši.


Pratite informacije kreativne agencije Adverta koje će „puštati“ kroz službeni Facebook event putem kojeg ćete saznati tko nastupa, kakvo je vrijeme vani, kolika je količina opuštenosti i gori li plesni podij od užarenih tabana. LINK: www.facebook.com/events/1753555591523041

Kreće sofasticiranje, ne propustite ga i budite dio ove opuštene priče koja naš prekrasni Osijek prezentira u svjetlu u kakvom on uvijek i treba biti prezentiran: kao grad odličnih, pozitivnih, dobronamjernih i kreativnih ljudi, prekrasne rijeke, odličnih lokacija za zabavu, kao grad ljubavi koju tu svoju ljubav zna plasirati.

Vaša kreativna agencija Adverta.