VOLIM HRVATSKU – VOLIM OSIJEK: IZBOR

 

Turistička zajednica grada Osijeka i u 2016. godini organizira akciju „Izaberimo najljepši balkon i okućnicu”, koja se provodi već tradicionalno u okviru akcije „Volim Hrvatsku - Volim Osijek”. 

Kategorije koje će se ocjenjivati u akciji su:

  • Prozor
  • Balkon
  • Predvrt
  • Detalj vrta
  • Cjelovito rješenje vrta
  • Osnovnoškolski vrt i predvrt
  • Zatvoreno dvorište

Pozivamo sve sugrađane da daju svoj doprinos ljepšem izgledu grada, a svi koji žele sudjelovati u akciji trebaju popuniti PRIJAVNICU - do 18.06.2016. godine.

Prijavnicu možete preuzeti u uredu TZ Osijek, Županijska ulica 2 ili ju skinuti (downloadati) iz priloga ispod ovog odlomka, popuniti i potpisati te zatim donijeti u ured turističke zajednice ili skeniranu e-mailom poslati na adresu tzosijek@tzosijek.hr Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Prijavnica za akciju Volim Hrvatsku – Volim Osijek“

Za sudionike akcije organizirat ćemo više zajedničkih aktivnosti – poput razgledavanja osječkih parkova u pratnji stručnog turističkog vodiča, prezentacije tijeka akcije u okviru programa Osječkih ljetnih noći, završne svečanosti u prigodi Dana grada Osijeka...

Tijek akcije pratit ćemo na internetskoj stranici Turističke zajednice grada Osijeka i putem Facebooka, te lokalnih medija.

Vaš glas za najljepše uređenje moći ćete dati i u posebno postavljenoj galeriji fotografija na Facebook stranici TZ Osijek: „Visit Osijek – Turistička zajednica grada Osijeka“. Za najuspješnije sudionike akcije predviđene su vrijedne nagrade.

KONTAKT:
Turistička zajednica grada Osijeka
Adresa: Županijska 2, 31000 Osijek
Web: www.tzosijek.hr
Facebook: Visit Osijek - Turistička zajednica grada Osijeka
E-mail: tzosijek@tzosijek.hr Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel: 031/203-755