OSIJEK GRAND PRIX – ŽITO CHALLENGE CUP (29.04.-01.05.)

Grand Prix Osijek „Žito“ Challenge Cup, cijenjeno međunarodno gimnastičko natjecanje koje slavi sportsku tradiciju započetu sredinom 19. stoljeća. Ovogodišnje je natjecanje posebno važno jer se održava neposredno prije Olimpijade u Rio De Janeiru. S toga ukoliko vam je posjet onoj brazilskoj prevelik zalogaj, pravac Osijek, kupanje na dravskoj Copacabani i uživanje u najvećim imenima svjetske gimnastike!

Spektakularni Petak, 29. travnja

Spektakularni petak samo je uvod u ono što slijedi. Osijek piše povijest: Budite dio prvog javnog izvlačenja startnih brojeva u finalu jednog gimnastičkog natjecanja. Tijekom poslijepodneva ispred dvorane Gradski vrt održat će se masovni ples uz Svjetski dan plesa. A zatim… koncertni spektakl: Ponajbolji hrvatski rock band Vatra ”zapalit će vas” svojim najvećim hitovima kao što su Tango, Saturn i Jantar!

Subota: Prvi finalni dan, 30. travnja

Provedite uzbudljivu subotu uz sportska uzbuđenja, ugodno druženje i puno zabave. Od 16:00 uživajte u finalnim nastupima gimnastičara i borbi za medalje. Kroz događanja u dvorani vodi vas jedan od najpopularnijih radijskih voditelja u Hrvatskoj Vedran Car.

Nedjelja: Praznik rada i sporta, 01. svibnja

Proslavite Dan rada s vašim najdražima, ali i gimnastičarima sa svih krajeva svijeta. Od 16:00 uživajte u finalnim nastupima gimnastičara i borbi za medalje. Kroz događanja u dvorani vodi vas jedan od najpopularnijih radijskih voditelja u Hrvatskoj Vedran Car.

Smještaj za vrijeme Osijek Grand Prixa

Organizatori ove velike sportske manifestacije pobrinuli su se kako bi vama gostima i natjecateljima, osigurali najbolji smještaj u Osijeku. Više doznajte ovdje.

 

Osječki proljetni paketi – povoljnije do smještaja        

 

Osječki hoteli ponovo su pripremili bogate „Osječke pakete“ u kojima vam po istoj cijeni nude više. Paketi će biti u ponudi do 31. svibnja, a zatim će ih zamijeniti „ljetni paketi“. Zavirite u „paket“ i na jednom mjestu upoznajte ponudu smještaja, a zatim provedite lijep proljetni vikend u Osijeku i njegovoj podravskoj i podunavskoj okolici.

 

U društvu veselog Gymija

Omiljeni lik na osječkom gimnastičkom spektaklu je maskota Gymi, simpatična kuna rođena 13. rujna 2013. godine, a u gimnastiku se zaljubio kada je kao beba kuna slučajno ušao u dvoranu Gradski vrt za vrijeme Osijek Grand Prixa… Tko je Gymi, doznajte ovdje.

Kontakt organizatora:

Web stranica: http://osijekgym.com

Web kontakt: http://osijekgym.com/kontakt

Facebook stranica: https://www.facebook.com/OsjetiGimnastiku