Advent u Tvrđi (28.11. - 01.01.2016.)

 

Advent u Tvrđi na Trgu Svetog Trojstva, najveća je manifestacija tijekom Adventa u Osijeku. Program će trajati od 28. studenog 2015. u 18 sati do dočeka Nove godine 1. siječnja 2016. Jedini dan kada programa neće biti je sam blagdan Božića koji i pristaje provesti mirno, u krugu obitelji i prijatelja.

Festivalski prostor je smješten u baroknom dijelu grada, prigodno ukrašenom u prelijepo božićno ruho s mnoštvom blagdanskih lampica i velikim božićnim drvcem. Tijekom cijeloga prosinca ondje vas očekuju koncerti, sajam tradicijskih proizvoda i poklona te bogata ponuda hrane i pića, kobasice, kuhano vino

U pripremi su razna svakodnevna iznenađenja za sve uzraste i 40-ak različitih programa, među kojima su nastupi 15-ak glazbenih gostiju, vokalnih i instrumentalnih skupina u duhu slogana "Oživimo Božić kakav je nekad bio", a mnogi sadržaji su kombinacija suvremenog i tradicijskog.

Svake adventske nedjelje svijeću na velikom „Adventskom vijencu“, omotanom oko jednog od povijesnih zdenaca na Trgu Sv. Trojstva, upalit će gradonačelnik Grada Osijeka g. Vrkić.

Kontakt za sve dodatne informacije o manifestaciji možete se obratiti: info@luminis.com.hr ili na brojeve telefona: 095/904-86-55 (Ivan Kristijan Majić, voditelj programa) i 091/509-12-08 (Tomislav Levak, odnosi s javnošću).

Događaj pratite i na: Facebook događaj Advent u Tvrđi ili na službenoj stranici Advent u Tvrđi.