ZEMLJA BEZ GRANICA 2015 – Putovanja

„Zemlja“ ove godine putuje k vama, u vaše parkove, kvartove, baš tamo gdje se djeca igraju u sjeni drveća. Kao i prethodnih godina, očekuje vas pregršt neobičnih i kreativnih radionica, igraonica, prezentacija i akcija.

Na putovanje krećemo 18. kolovoza. Prva postaja je u Donjem gradu na Tržnici kada Japan dolazi u goste. Nastavljamo putovati krajem kolovoza, u rujnu i listopadu obilazeći Tenju, Vijenac Ivana Meštrovića, Sjenjak, Trg Slobode, Drvenpark, Tvrđu, Kopački rit…

Na radionice i igraonice su dobrodošli svi koji žele i vole putovati, veliki i mali.Nije se potrebno prijavljivati, već samo doći na neku od „Zemljinih“ postaja.

Festival, koji je ujedno doprinos osječkoj kandidaturi za europsku prijestolnicu kulture,  održava se u organizaciji Udruge za rad s mladima Breza i uz podršku Grada Osijeka te kroz aktivnosti EU projekta Mladi za zemlju na kojima su Breza i Grad partneri. U svim planiranim sadržajima sudjeluje veliko broj volontera, organizacija civilnoga društva, ustanova i pojedinaca.

U programima Festivala ove će godine sudjelovat umjetnici iz Slovenije, Japana, Latvije, Mađarske i Hrvatske.

    Program možete vidjeti u nastavku ili klikom ovdje.