PANNONIAN CHALLENGE XVI. (19.-23.8.)

Na pet dana 25 000 m2, s prostorom za kampiranje uz „katakombe“ Krunske utvrde, postaje mjestom održavanja najvećeg extremno-sportskog i glazbenog događanja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. Natjecanja se održavaju u kategorijama skate boarda, BMX-a i inlinea. Glazbeni program je kombinacija rock i electro zvuka.

 

Šesnaest godina, zahvaljujući jakoj podršci vjernih obožavatelja te posebice volontera, program je rastao i došao do statusa jednog od najvećih i najopuštenijih festivala u svijetu ekstremnog sporta.

 

Dolazak na Pannonian prilika je i za upoznati ljude iz cijelog svijeta, različitih godina, povijesti, nacionalnosti, životnih stilova i glazbenog ukusa pa ju zato svakako trebate iskoristiti!

 

Detalji o događaju, profili natjecatelja, novosti o izvođačima, izvještaji iz medija i svi korisni savjeti vezani uz smještaj i dolazak u Osijek nalaze se na novoj web stranici www.pannonian.hr.

Najnovije vijesti pratite i na Facebook događaju i Facebook straniciPannonian Challenge XVI.

 

POTVRĐENI PRO VOZAČI

Popis sportaša iz svijeta ekstremnog sporta koji će se ove godine natjecati, pun je PRO vozača. U Pannonian skate parku natjecat će se i ovi profesionalni sportaši: Daniel Dhers VEN, Spencer Bass USA, Michael Beran CZE, Danny Josa USA, Brad Simms USA , Senad Grosic AUT, Daniel Wedemeier NED, Bobo Újvári AUS, Daniel Juchatz GER i naša domaća zvijezda Marin Ranteš HRV.

 

 GLAZBA NA TRI POZORNICE

Svaku večer nakon sportskih vratolomija od 21:00 sat do duboko u noć, sprema se vrhunski glazbeni programom na tri pozornice. Neki od ovoljetnih glazbenika su Kiril Djaikovski, Hladno Pivo, Urban & 4, Soom T & J Star, Eddi Ramich, Sassja, Gru, SevdahBABY, Jonathan i Vanillaz… Line Up koji se na stranici redovito „osvježava“ sastavljen je od ponajboljih glazbenika u regiji i Europi odgovorit će na pitanje zašto će vam ove godine Panonnian pružiti nezaboravno festivalsko iskustvo.

 

SILENT DISCO CONTEST

Ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u plesnim ritmovima Silent disca na kojem će se tridesetak regionalnih DJ-a natjecati za pozornost publike. Silent party predstavlja inovativan koncept baziran na slušanju glazbe putem bežičnih slušalica na tri kanala u isto vrijeme i na istom mjestu, omogućavajući jedinstven glazbeni doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tijekom cijelog nastupa. Publika će na slušalicama u svakom trenutku moći birati kojeg od izvođača želi slušati, a raznobojne lampice na slušalicama pokazat će kojeg DJ-a i koji kanal je publika odabrala, omogućujući uvid u prihvaćenost vlastite izvedbe.

 

EXTREME & FUN WITH BAG-JUMP

Ove godine najekstremniji festival u regiji podići će vam adrenalin na maksimum uz BigAirBag. Veliki zračni jastuk koji se koristi za adrenalinsko skakanje slobodnim stilom idealan je za sve ljubitelje sporta, rekreacije i adrenalina te je u potpunosti siguran.

 

SMJEŠTAJ ZA VRIJEME PANNONIANA

PANNONIAN KAMP

Pannonian kamp i ove godine je na lijevoj obali Drave u neposrednoj blizini kupališta i Chill out zone u prirodnom okruženju na travnatoj i kamenoj površini u hladovini, veličine 8000 metara kvadratnih (kapacitet za oko 700 šatora). Uz svaku kupljenu Festival Sport & Music ulaznicu koja uključuje besplatno kampiranje, parking, pitku vodu, WC, tuševe, bazene, besplatni WI-FI, punjače za mobitel i parking za karavane moći ćete uživati u 3 dana adrenalina i odličnih koncerata.

 

OSJEČKI LJETNI PAKETI – posebne ponude smještaja (01.7.-31.08.)

 

„OSJEČKI PAKETI“ traju tijekom cijelog ljeta! Na web stranici turističke zajednice potražite ponudu u hotelima i pansionima s raznim pogodnostima za opušteno planiranje vašeg zabavnog odmora. Očekuje vas bogatija ponuda po povoljnijim cijenama!

 

 TURISTIČKI PAKET ARANŽMAN: SMJEŠTAJ + ULAZNICA Sport & Music (20.-23.08.)

Turistička agencija Ora Tours iz Osijeka nudi vam da na jednom mjestu po cijeni već od 610,00 KN odaberete ponudu smještaja u hotelima s 4 ili 3 zvjezdice, pansionu, hostelu ili apartmanu. Paket uključuje:

 

  • 3 noćenja u odabranom smještaju
  • ulaznica za Pannonian Challenge musice & sport (3 dana)
  • boravišne pristojbe
  • troškove organizacije putovanja

 

ULAZNICE I "KOMANČEROSI"

 

Za najbrže i najvjernije fanove pripremljene su posebne personalizirane ulaznice kojima će ostvariti poseban popust i zauvijek postati članovi Pannonian Challenge tima Komančerosi. Članovi će biti obaviješteni prvi o najnovijim natjecateljima, izvođačima, popustima i ostalim korisnim informacijama. Riječ "komančeros" je dio klasičnog osječkog slenga, a nastao je od kombinacije riječi komarac (svojevrsni neslužbeni i šaljivi simbol Osijeka) i komandos.

 

Limitirane ulaznice za Komančerose možete nabaviti po cijeni od 199 kuna na prodajnim mjestima Entrio sustava i web stranici www.Entrio.hr.

 

SPONZORI

Ovaj vrhunski sportski i glazbeni program, extremna zabava i kamp ne bi bili mogući bez sponzora: Vip, Red Bull, Osječko pivo, Shooster, Hypo Alpe Adria Bank, Sonny Mobile, Konzum, Jamnica Sensation i A-live Produkcija.

 

PANNONIAN WARM-UP TOUR HRVATSKOM

Turistički dio festivala, promociju te organizaciju promotivne ture, na kojoj će prigodnim sportskim i glazbenim programom festival biti predstavljen u Splitu (26.06.), Zadru (27.06.), Zagrebu (03.07.), Rijeci (04.07.), pomaže i Turistička zajednica Grada Osijeka.

Prvi događaj na promo tour-u održao se 20. lipnja u Osijeku na kojemu je domaći vozač BMX-a Igor Vukadinović poznat pod nadimkom Poki učinio nešto do sad neviđeno u Hrvatskoj pa i šire – izvodio je vratolomne preskoke preko tramvaja na radost mnogobrojne publike!

 

Događanja s Pannonian Warm-up Toura pratite na Facebook stranici događaja i na web stranici TZ Osijek.