Osijek među Top 11 najljepših u Hrvatskoj!

 

Tim TouristarTV-a putovao je Hrvatskom s namjerom da svijetu otkrije njene nepoznate ljepote. Izabrali su neke od njima najdražih te poručuju: „Ako ste blizu, posjetite ih ovo ljeto. Ili ih barem podijelite na društvenim mrežama. Nabrajamo ih, ali samo redoslijedom od sjevera do juga.“

 1. Grad Osijek i rijeka Drava - Snimano nakon dana čokolade Hotela Waldinger. Na taj dan bila je predivno plava pa ćemo je nazvati: Nebo u Dravi (cijeli video iz Osijeka pogledajte klikom na link)
 2. Medvedgrad i pogled na Zagreb - Snimanje prvog dana Discover Croatia - Exploring Route serijala, završilo je upravo ovdje.  Pogled na Zagreb uvijek je zanosan.
 3. Kanjon rijeke Like - Neka vas odvede do vidikovca Ploče i spustite u Samograd. Pećinski Park Grabovača tijekom ljeta se najljepše zeleni.
 4. Kanjon rijeke Krke - Nekoliko puta nas je put naveo u Šibensko-kninsku županiju. Krka, rijeka oko koje je sagrađeno nekoliko tvrđava, točnije 11.Snimili smo pet.
 5. Ključica - Koliko god se puta vratili, prizor je jednako nevjerovatan. Nedaleko od Drniša, u kanjonu rijeke Čikole. U tišini se nalazi tvrđava Ključica.
 6. Skradinski buk Dosta vam je objašnjavanja po ovoj vrućini. Razumjet ćete samo aaaaa...
 7. Tvrđava Sv. Mihovila - Otvorena prošlog ljeta, osvojila svoju prvu nagradu, ugostila mnoge predstave i događanja, Sv. Mihovil jedna je od četiri šibenske tvrđave.
 8. Split, Marjan - Naša priča o Splitu započela je s Dioklecijanom i njegovom taštinom, a završila na Marjanu. Kako god okreneš, to je zaista predivan grad.
 9. Biokovo Eye - Ako znate za “the eye“,  trebali biste znati i za ovo. Naravno da “gleda”, ali predivnu makarsku rivijeru.:)
 10. Zivogošće, Makarska Rivijera - Kako je to izgledalo odozgo znat će Brazilac Marcio. Makarska rivijera, poznata po predivnim plažama bila je i naš domaćin, ali ne samo iz zraka.
 11. Dubrovačke zidine - Znate i sami da je postojao i prije "Game of Thrones". :) I mi smo tamo snimali.

TouristarTV jedan je od uspješnih promocijskih projekata tvrtke Dhar Media iz Zagreba čijim je zaslugama 2011. godine poznata, Emmijem nagrađena, američka novinarka Ashley Colburne snimila super popularnu seriju putopisnih emisija „Čudesna Hrvatska“ (Wonders of Croatia) među kojima je predstavljen i Osijek s Baranjom, Ružica Gradom i Đakovom, a prema reakcijama gledatelja diljem svijeta, upravo je ta emisija bila jedna od „najsimpatičnijih“.