UFO – Urban Fest Osijek uz PAN (19.-21.06.)

 

Program i Headlineri festivala

Glazbeni gosti 12. izdanja Urban festa Osijek uz PAN i ove će se godine, vjerujemo, potruditi dobro oraspoložiti Osječane i njihove goste, a raspored nastupa je sljedeći:

-          petak, 19. lipnja - Zabranjeno pušenje

-          subota, 20. lipnja - Let 3

-          nedjelja, 21. lipnja - TBF

Kao i prijašnjih godina, ulaz na festival sva tri dana je besplatan, a zabava će trajati od 20:00 sati pa do 02:00 sata u noći.

 

15 bendova na UFO 2015

Line-up festivala nakon provedenog natječaja i izbora bendova u kategorijama Metal/ Metalcore/ Stoner/ Sludge, zatim Punk/ Ska/ Crossover/ Alt rock/ Indie te Rock/ Grunge/ Pop, čine bendovi: Bad Mushrooms, Donkey Hot, Eclipse of Time, Aztec, Sinovi, Holohraphic, Human Element Mortal Divinity, Bite, Revolt X, Raskid 13, Unless, BD Fuse, Elevation Falls, Baltazar i Whips & Chains.

 

Vlakom na UFO uz popust 40%!

HŽ Putnički prijevoz i ove godine svim putnicima posjetiteljima UFO-a odobrava popust u visini 40% na redovite cijene željezničkih karata, u 1. i 2. razredu. Odobreni popust može se koristiti na svim relacijama, duljim od 25 km, s područja Republike Hrvatske i Republike Slovenije do kolodvora Osijek i natrag.

Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice potrebno je:

  • prilikom kupovine prijevozne karte izjaviti da se putuje na navedeni festival
  • prijevozna karta mora biti isključivo povratna i
  • ovjerena u povratku od strane organizatora festivala (kartu ćete moći ovjeriti na info pultu)

 

Smještaj posjetitelja: Osječki paketi

Na web stranici Turističke zajednice grada Osijeka možete pogledati što se nudi u „Osječkim paketima“ te na jednom mjestu pronaći najbolju kombinaciju smještaja u hotelima, pansionima, apartmanima i hostelima uz niz zanimljivih pogodnosti.

Najbliži registrirani kamp nalazi se na 10ak minuta vožnje sjeverno od Osijeka, u poznatom baranjskom selu Kopačevu, nadomak Parku prirode Kopački rit. Kamp „Family“ nudi sve što vam je potrebno na kampiranju, parkiralište, prostor za kamper ili šator, struju te sanitarni čvor.

U neposrednoj blizini mjesta održavanja UFO festivala postoji prostor koji Osječani i gosti već dugi niz godina koriste za odmor i kampiranje na osobnu odgovornost: katakombe i amfiteatar u Krunskoj utvrdi na lijevoj obali rijeke Drave.

U blizini se nalazi najveće osječko kupalište Copacabana (poznato kao „Kopika“) gdje možete uživati u kupanju u bazenima i u Dravi te koristiti tamošnji sanitarni čvor i tuševe.

Ipak, gdje god bili smješteni i gdje god se kretali tijekom dana (zanimljive sadržaje nude i grad i okolica uz Dravu i Dunav), ne zaboravite ostati blizu te u večernjim satima uživati u onom zbog čega su i došli u Grad na Dravi – u najboljem do sada UFO festivalu!

 

 

Kontakti

UFO – Urban Fest Osijek
Mjesto održavanja: Fakultetska ulica/ Ulica Vatroslava Jagića, stari grad Tvrđa
Kontakt i prijave za press: Ivana Maltašić, 091/ 421 1188
E-mail: info@ufo.com.hr
Facebook: UFO - Urban Fest Osijek
Web: www.ufo.com.hr

Turistička zajednica grada Osijeka
Adresa: Županijska 2, 31000 Osijek
Tel: 031/203 755
E-mail: tzosijek@tzosijek.hr
Facebook: TZ Osijek
Web: www.tzosijek.hr