IN DA SOFA SUMMER @ TERASA IKTUSA (03. – 18.07.)

Povratak ljetnog specijala „in da sofa“ priprema nam niz funk, soul i jazz live koncerata i vrhunskih partija poznatih nam DJ-a, na terasi restorana Iktus.

Uz obavezno opuštanje, sunčanje te širenje pozitivne energije, tri vikenda ćete imati priliku uživati u spoju sunca, glazbe, plesa, brčkanja i ispijanja osvježavajućih ljetnih pića. Kako bi ugođaj bio potpun, Sofa kreativni tim pripremio je simpatičan eko namještaj, s naglaskom na detaljima koji će vam dočarati prekrasan prirodni ambijent terase.

Uz mnoge vrhunske glazbenike koje ćemo ugostiti, osigurali smo raznoliku ponudu pića, što u će vas u konačnici natjerati da plešete u boroletama, opuštate se u eko dizajniranim ležajevima i pravite salto unazad s Iktusovog pontona.

Ponosno najavljujemo i „Vinske dvoboje“ koji predstavljaju pozitivno natjecateljski nastrojene dvoboje vina koja nam dolaze sa izabranih vinograda, plodnih hrvatskih regija. Svaki srpanjski vikend održati će se po jedan dvoboj dvaju izabranih vina, sa ciljem upoznavanja javnosti sa kvalitetom i raznolikosti naših vina. Posjetiteljima će na usluzi biti someljė, čija je uloga gostima predstaviti i ispričati priče od vinima koje taj vikend ekskluzivno imamo u ponudi:

GRAŠEVINA (3. i 4. srpnja): PP Orahovica vs.Vinarija Krešić

ROSE (10. i 11. srpnja): Vinarija Iuris vs. Vinarija Kolar

CABERNET SAUVIGNON (17. i 18. srpnja): Vinarija Brzica vs. Vinarija Kusić

Pozvani su svi koji vole dobru zabavu i vrhunsku glazbu, od najstarijih do najmlađih, a odličan provod je osiguran!

Radno vrijeme: od 16:00 do 00:00 sati.

Upad: 25 kn (uključuje konzumaciju po izboru gosta)

 

PROGRAM

VIKEND NUMERO UNO:
ARIANAGROUP INC., petak, 03.07.

Vrhunski glazbenici koji sviraju jazz obrade svjetski poznatih hitova dok prenose svoju fantastičnu energiju na sve okupljene. Originalnim pristupom popularnu glazbu uvode u magiju jazz harmonije i improvizacije stvarajući zvuk kakav do sada niste imali priliku ćuti.

DJ PIPS, subota, 04.07.

Residen osječkog klupskog programa Big mama i službeni Kandžijin DJ. Pips je istaknuta figura regionalne BreakBeat & Bass scene, čiji vas vrhunski miksevi jednostavno natjeraju na čagu.

VIKEND NUMERO DUE:
DJ OLIVER & DJ SHEEPATZ, petak, 10.07.

Petak će začiniti svima dobro poznati osječki DJ-i Oliver i Sheepatz, dva dravska šarana koji svoje ploče vrte oko malog prsta već dugi niz godina.

GROOVEUP, subota, 11.07.

Subotu su smo rezervirali za nešto potpuno drugačije, svježe i novo. Predstavljamo vam osječku funk groove senzaciju: GrooveUp, vokalno instrumentalni sastav sačinjen od 11 vrhunskih glazbenika koji iza sebe imaju dugi staž skupljen u mnogim značajnim osječkim/hrvatskim bendovima. Svoj prvi live nastup izvesti će upravo na Sofi!

VIKEND NUMERO TRE:
DAS HAMMERWERK, petak, 17.07.

Mješavina funka i disca rezultirala je odličnim bendom Das Hammerwerk čiji premijerni nastup imate priliku poslušati na Sofi . Ako vam se pleše, onda vam je ovaj bend prava prilika za izvaditi najbolju plesnu obuću koju ćete uprljati najmasnijim beatovima iz Osijeka i okolice.

DJ KEMA, subota, 18.07.

Kao šečer na kraju, u subotu nastupa najopuštenija DJ ruka rasplesanih nogica: DJ Kema! Kema je ujedno i In da Sofa resident, a najavljuje nam nešto ludo, nezaboravno i potpuno novo.