SALORI – sajam lova, ribolova i turizma & MOTOMOBIL – sajam automobila

Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Prikazat će se i ponuda seoskog turizma i raznovrsnost gastronomskih specijaliteta Slavonije i Baranje što će dodatno obogatiti obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

Motomobil, 17. – 19. travnja 2015.

Osječki sajam d.o.o. na sajamskom prostoru Pampas, devetnaestu godinu za redom, organizator je sajma automobila i prateće industrije – MOTOMOBIL. Sajam automobila je značajna sajamska priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s brojnim automobilima, motorima, skuterima, kao i ukupnom ponudom i novitetima prateće industrije.

Sajamska priredba MOTOMOBIL, koja se odvija paralelno sa sajmom SALORI, predstavlja prvorazredan događaj za zaljubljenike u automobile, motore i uz revijalna događanja, zanimljive prezentacije i premijere novih vozila.

Osječki paketi

Ukoliko ćete posjetiti Osijek tijekom održavanja sajmova SALORI i MOTOMOBIL, preporučujemo da pregledate „Osječke pakete“ i provjerite koji hoteli, pansioni i apartmani nude noćenja uz razne pogodnosti i dodatne usluge.