„OSJEČKI SUPERMAN“ preskočit će tramvaj biciklom?! (20.06.)

Poznati profesionalni BMX vozač Igor Vukadinović - Poki, koji godinama predstavlja grad Osijek na svjetskoj sceni ekstremnog sporta, ovog puta će testirati svoje krajnje granice i maksimalno podići adrenalin svim prisutnima. Jedinstvenim skokom do sada neviđenim na ovim prostorima, biciklom preko tramvaja, dva najvažnija prijevozna sredstva u Osijeku, ujedinit će se u fotografiji i video snimci koja će obići svijet. Iskusni osječki fotograf i jedan od osnivača festivala Samir Kurtagić bit će zadužen za snimanje fotografije, a za video mladi talentirani Filip Kos.

Nemojte propustiti ovaj jedinstveni događaj koji ćete zasigurno prepričavati generacijama koje dolaze, ali i svima koji nisu bili u pravo vrijeme na pravome mjestu. Za zabavu i glazbeni program bit će zadužen DJ Oliver koji će djelomično dočarati atmosferu ovogodišnjeg programa ovog velikog adrenalinskog događaja, Pannonian Challengea. Ovaj događaj plod je suradnje između Grada Osijeka, udruge Pannonian, Gradskog prijevoza putnika i glavnih sponzora VIPneta, Sonya, Shoostera i Osječkog piva.

Sponzor festivala je i Turistička zajednica grada Osijeka pod čijim pokroviteljstvom uskoro kreće i Pannonian Promo Tour hrvatskim gradovima: Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar i Split.

Ulaznice za Pannonian: Super AKCIJA 1 + 1

Samo na dan skoka, jednu Festivalsku ulaznicu platiš, a drugu uzmeš besplatno. Super akcija 1+1 namijenjena je isključivo obožavateljima Pannonian Challenge festivala i bit će dostupna na info štandu pored tramvaja.