ADVENT U OSIJEKU 2014.

- Restorani kroz Advent, Božić i Novu Godinu
- Hoteli kroz Advent, Božić i Novu Godinu

Advent u Tvrđi
Središnji dio adventskih događanja bit će božićni sajmovi od kojih će najdulje trajati onaj najveći i najljepši – Advent u Tvrđi u za tu prigodu izgrađenom Božićnom selu na čarobno ukrašenom baroknom Trgu Svetog Trojstva. Na sajmovima ćete moći pronaći proizvode poput slavonskih dimljenih mesnih delicija, obrtničkih proizvoda, medenjaka, svijeća, drvenih igračaka, ručno rađenih keramičkih i staklenih predmeta, a dok obilazite prostor sajma pratit će vas i pozivati na kušanje mirisi čaja, kuhanog vina s klinčićima i kuhane rakije.

Preporučujemo
Tijekom mjeseca prosinca u Osijeku vas očekuju i besplatne turističke šetnje, romantične vožnje fijakerom, Festival vina u Arheološkom muzeju, degustacija Osječke čokoladne praline u kavani Waldinger, degustacija Slavonske torte, velika božićna pšenica, koju će u sklopu Adventa u Tvrđi Osječani vrijedno zalijevati sve do Badnjaka te za najmlađe dolazak Svetog Nikole u grad i vesele vožnje u Božićnom tramvaju u društvu Djeda Mraza i njegovih vilenjaka.

Očekuju vas bogati program božićnih i zabavnih koncerata, druženje s prijateljima i obitelji, prigodni pokloni za najmilije, svjetlucavi ukrasi, mirisi božićnih drvaca i... Advent u Osijeku kakav jednostavno želite posjetiti!

Pratite nas i na:
Facebook stranici:  www.facebook.com/adventuosijeku
Youtube kanalu TZ Osijek: TZ Osijek

PROGRAMI MANIFESTACIJE ADVENT U OSIJEKU:
Advent u Tvrđi
Adventski sajmovi i središnja događanja (PDF)
Božićni koncerti (PDF)
Novogodišnji koncerti (PDF)
Kazališne predstave (PDF)
Polnoćke i svečane božićne mise (PDF)
Radionice i zabava za djecu i obitelj (PDF)
Programi nacionalnih manjina (PDF)
Sajmovi i prodajne izložbe (PDF)