"CityHub" mobilna aplikacija za ljepši i čišći Osijek

Aplikacija služi za prijavu komunalnih problema poput nepropisnog parkiranja, nepropisnog odlaganja smeća, grafitima pošaranih zidova, divljih deponija i slično a sve kako bi Osijek bio ljepši, čišći i uredniji.

Mobilna aplikacija trenutno podržava jedan modul za prijavu komunalnih problema u gradu a funkcionira na način da korisnik fotografira zamijećeni problem (nepropisno parkiranje, grafit na zid, divlju deponiju itd...) te se putem geolokacije koja se očita na smartphone uređaju problem zajedno s fotografijom pošalje na Cloud sustav. Administrator u gradskoj upravi zatim delegira problem nadležnoj službi koja je zadužena za problem.

CityHub je u testnoj fazi pa iz BetaWare pozivaju zainteresirane da preuzmu i testiraju aplikaciju. Prijave za testiranje primaju se emailom info@betaware.hr s naznakom "CityHub Test".

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, email adresu na koju će korisnik dobiti link za download aplikacije, platformu (Android, iOS, WP), model uređaja te verziju operacijskog sustava.  

Nakon završetka testnog perioda aplikacija će se proširiti popisom i kartom biciklističkih staza, informacijama o javnom prijevozu, primanju službenih obavijesti od Grada te modulom za booking gradskih sportskih objekata i drugo. 

CityHub je dostupan za Android i iOS uređaje a uskoro i za Windows Phone. Testiranje će se u početku vršiti na 100 korisnika i to za sada samo za Android sustav.  

cityhub2

cityhub3

cityhub4