Kompletiran program OLJK-a 2014

Organizatori iz Grada Osijeka i izvršni producenti iz Agencije Luminis uložili su veliki trud i napore te, zajedno sa stručnim suradnicima, složili prilično bogat program, sastavljen od ukupno 35 raznovrsnih sadržaja, koji je u odnosu na prvotni plan produžen za četiri dana pa OLJK  traje od 28. lipnja (nulti dan) do 15. srpnja.

Pritom smo se trudili da se ulaznice po simboličnoj cijeni od deset (10) kuna naplaćuju samo za izvedbene programe na kojima se očekuje veće gužve – izuzetak je besplatno otvaranje s glazbenim programom Zimbe! -  čime se ujedno osigurava da će svatko tko kupi ulaznicu imati i svoje mjesto u predviđenom  prostoru.   

Posebno nas vesele domaće premijere, povratak filmskog programa na OLJK te atraktivna gostovanja, poput nastupa proslavljenog gitarista Vlatka Stefanovskog, za koji ulaznica jedino stoji 50 kuna. Program je već djelomice bio iznesen protekloga tjedna na konferenciji za novinare, a sada vam ga predstavljamo u cijelosti, sa svim točnim satnicama i lokacijama. On je dostupan i na službenoj web stranici OLJK-a, a u idućih 25 dana građanima, među kojima vlada veliki interes za OLJK, postupno ćemo prezentirati programe po zanimljivosti i segmentima – glazbenom, kazališnom, likovnom, filmskom i drugima. 

Pogledajte cijeli program ovdje (.PDF dokument)