Otvorenje paintball terena na Pampasu

Sukladno obećanjima i najavama direktora gospodina Stjepana Čuraja, nakon pingvina, sprava za vježbanje prilagođenih invalidima, jutarnjih termina za plivanje na Gradskim bazenima, grad Osijek će opet po nečemu biti prvi među velikim gradovima u Hrvatskoj, prvi paintball teren ovih dimenzija i ovog tipa.

Naime, ovom investicijom građani i grad Osijek, dobit će jedan novi sportski sadržaj koji će ujedno povećati turističku ponudu našega grada, kada govorimo o kongresnom turizmu i team Buildingu.

Povodom otvorenja je organiziran turnir u paintballu, te će za sve sudionike biti osiguran čobanac, a pobjednicima nagrade. Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona Športskih objekata 285-500 uz kotizaciju od 200 kuna po timu, a u ekipi bi trebalo biti po 5 članova. Ako vas je previše ili premalo, ne brinite, niste jedini! Na sam dan su prijave također moguće tako da će se ekipe popuniti pred sam turnir.

Svu opremu i materijal osiguravaju paintball klub Raptor i Športski objekti! Također će biti osiguran besplatni trenažni poligon za sve zainteresirane.

Za više informacija mogu posjetiti našu web stranicu www.sportski-objekti.hr.