Festival magije u Osijeku - MagicOs 2014!

Svrha održavanja festivala je promocija mađioničarske umjetnosti kao i druženje mađioničara iz svih dijelova svijeta, razmjena iskustva, te prezentacija vještina. Nakon prvog MagicOs-a koji je zabilježio veliki uspjeh te brojnu posjetu, nije nam preostalo ništa drugo nego "MagicOs 2014" učiniti dužim, boljim, zanimljivim.
 
U svrhu toga najavljujemo kako će festival trajati od 09.05. do 11.05.2014. U tome periodu publici će se predstaviti pojedini izvođači, no ono što treba naglasiti je glavni Gala show koji će se održati 10.05. u večernjim satima. Na njemu će nastupiti brojna imena ove umjetnosti iz različitih zemalja svijeta.
 
9. svibnja u 20,00 sati nastup - Volare
 
10. svibnja u 21,00 sati GALA SHOW
 
Nastupaju:
1. Dani Da Ortiz (Španjolska)
2. Tom Stone (Švedska)
3. Lee Alex (Velika Britanija)
4. Astor (Mađarska)
5. Volare (Srbija)
6. Luka Vidović (Hrvatska)
7. Mago Sasha (Španjolska)
 
11. svibnja u 20,00 sati nastup - Mago Sasha
 
Ono na što još moramo skrenuti pažnju je održavanje MERLIN natjecanja, odnosno dolazak gospodina Tonya Hassinia koji je ujedno i predsjednik Internacionalnog društva mađioničara koje je jedno od najbrojnijih u svijetu. Tom prilikom Tony Hassini će Saši Gerberu uručiti nagradu Merlin, odnosno mađioničarskog oscara!
 
Na festival dolaze nagrađivani i cijenjeni mađioničari iz raznih dijelova Europe. Natjecatelji će kako doznajemo doći i nekoliko dana ranije kako bi se upoznali s gradom Osijekom, kulturom i turističkom ponudom i naravno gastronomskim delicijama Osijeka. Natjecanje će se održati u kategorijama: Stage magic (nastup na pozornici) i Close up (natjecanje za stolom). Pobjednici natjecanja osvojiti će MERLIN medalje, diplome i nagrade.
 
Prvi MagicOs je bio jako dobro posjećen što vjerujemo da će biti i ove godine, te smo sigurni da će ljudi uživati u ovom trodnevnom festivalu magije. Ukoliko je netko zainteresiran za dodatne informacije može ih dobiti na mail magicos.osijek@gmail.com ili u shopu u Avenue Mallu.
 
Veselimo se Vašem dolasku na drugi "MagicOs".
 
Web: www.magicosfestival.com
Facebook event: www.facebook.com/events/381784228628489