PLESNJAK " We all love 80's and 90's + I love Salsa " / BESPLATNA brza škola Kizombe i Reggaetona

POP - STUDIO 54 - DANCE - ROCK - NEW WAVE - REGGAE - ITALO - HOUSE CLASSICS - LATINO - SALSA - NEW CLUB HITS

Kao uvod u ludu noć, sa ciljem promicanja i širenja plesne kulture pod sloganom " VRATIMO PLESNJAKE MLADIMA ",pozivamo vas na BESPLATNU brzu školu Kizombe i Reggaetona.

Radionica će se održati prije samog partija sa početkom u 20 sati, u hotelu Royal.

Jedan ples je potpuno senzualan, a drugi totalno divlji.

Kizomba često nazivana "angolskim tangom", je ples koji je došao tiho i poharao plesni svijet! Sa svojom senzualnosti i opuštenosti te povezanošću sa partnerom osvojio je mnoga srca ljubitelja senzualnih plesova, no i mnogih salserosa. Kizomba je sveprisutna na mnogim salsa festivalima, partijima i plesnim školama.

Jedino pravilo reggaetona jest da pravila nema, što ga čini pravim plesom za čaganje i freestyling.
Stoga zaplešimo zajedno trenutno najpopularniji latino ritam koji nastaje energičnom mješavinom jamajkanskog dancehalla, hip hopa, repa i afro elemenata.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima bez obzira imali partnera ili ne.

PREPORUČAMO DRESS CODE:

Tajice, minice, šljokice, kožne hlače, isprani jeans, poderane farmerice, naramenice, štucne, starke, majice sa zvijezdama i simbolima osamdesetih, znojnike, kožne narukvice, Ray Banke i puno laka i gela za kosu !

U raznim plesnim igricama osvojite vrijedne nagrade:

1x Torta, Slastičarnica "Petar Pan"
1x Tunika, "Mistique Osijek Nama"
1x poklon bon u iznosu od 150 kn, "Second hand shop "Mondo"
1x Nagrada iznenađenja

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu i budite svjedoci jedinstvenog ujedinjenja zvuka 70-ih, 80-ih i 90-ih na jednom mjestu uz atmosferu pravog starog disca.

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako - svi mi volimo 80-te i 90-te!

Zamislite Kubu, pješčane plaže, tamnopute komade, rum, cigare, ritam afričkih bubnjeva, portorikanski zavodnički šarm i osmijeh od uha do uha. Odjeveni u mikro suknjice i topiće, kratke bokserice i šarene košulje, bosonogi skakućete po pijesku i ludujete prašnjavim ulicama. Vrtite bokovima, tresete guzom, izvijate se k'o zmija, osjećate se nevjerojatno seksi i sretni ste kao dijete cvijeća. Za taj doživljaj ne morate potegnuti do Kube i Portorika.

Dobro došli !