Obavijest o kretanju Karavane za život kroz Slavoniju

MK Kune Osijek povest će krak 'Slavonija 1' iz Osijeka u 6:15h. Na Trgu Franje Tuđmana u Našicama u 7 sati dočekuje ih domaćin MK Racing, a nakon kratke pauze nastavljaju dalje prema Požegi.

Nešto ranije, u 5:45h MK Kune Vukovar povest će krak 'Slavonija 2' iz Vukovara prema Vinkovcima gdje ih dočekuje UHBM Istočna Slavonija, a nakon priključenja motociklista iz Brčkog (BIH) oko 6:15h sati kreću prema Đakovu kod MK Kompresija, te svi zajedno nastavljaju prema Požegi.

MK Independent Požega u 8 sati dočekuje oba kraka i svi zajedno kreću prema Pakracu gdje ih MK Vitezovi Tame očekuju oko 9:20h. Uslijedit će stanka kako bi se natočilo gorivo i zapalile svijeće u povodu obljetnice VRA Bljesak, a priključit će se i motociklisti koji su krenuli iz Banja Luke. Kao i prošle godine ruta skreće prema Daruvaru gdje će MK Daruvar ponovno pripremiti veliki doček, a nakon malo duže stanke kreće se prema Kutini gdje je dolazak predviđen u 12 sati. MK Vilenjaci Kutina na parkiralištu Peveca također priprema doček, motociklisti će imati dovoljno vremena za još jedno punjenje tanka i druženje s domaćinima. Silazak s AC kod Ivanje Reke predviđen je za 13:40 kada će se slavonskom kraku priključiti svi motociklisti okupljeni u Zagrebu. Prošle godine se nakon Zagreba oformila kolona duga oko 8 kilometara i nastavila put Karlovca, a Team Karavane za život ove godine opravdano očekuje još veći broj motociklista.

Team Karavane za život poziva sve ljubitelje motora, moto klubove, free ridere da se u što većem broju odazovu na drugu po redu Karavanu za život. Prošle se godine u Karlovcu okupilo oko 2.600 motocikala, a organizatori s pravom ove godine očekuju još veći broj jer su svoj dolazak uz moto klubove s područja cijele Hrvatske, potvrdili i klubovi iz gotovo svih susjednih zemalja
Više informacija možete pronaći na FB grupi Karavane za život kao i na službenoj web stranici www.karavanazazivot.com

Jelena Blašković

Krak Slavonija 1   
06:15    Polazak iz Osijeka
Caffe bar „AS“, Vukovarska 213
MK Kune Osijek
07:00    Dolazak u Našice
Trg Franje Tuđmana (pauza 5-10 min)
MK Racing
08:00    Dolazak u Požegu
CB Helios, Franje Tuđmana 1,
(pauza 20 min)
MK Independent


Krak Slavonija 2
05:45    Polazak iz Vukovara
Benzinska Pumpa OMW
MK Kune Vukovar
06:00
Dolazak u Vinkovce
CB „X fusion“, Ljudevita Gaja 19
UHBM Istočna Slavonija
07:00    Dolazak u Đakovo
CB„Loco Lobo“, Ante Starčevića 83 (pauza 5-10 min)
MK Kompresija
08:00    Dolazak u Požegu
CB Helios, Franje Tuđmana 1,
(pauza 20 min)
MK Independent


S L A V O N I J A
09:20    Dolazak u Pakrac
Kralja Tomislava 73, (pauza cca 30 min)
- točenje goriva MK Vitezovi Tame
- paljenje svijeća za obljetnicu VRA Bljesak                                                                                                                                                                                                                                                                                             10:00    Dolazak u Daruvar
Glavni trg (pauza 30-40 min) MK Daruvar
Prigodni program
12:00    Dolazak u Kutinu
Sisačka ulica - parkiralište Peveca (pauza 30-40 min) MK Vilenjaci
- točenje goriva
13:40    Silazak s AC
Ivanja Reka