Party na otvorenom: We all love 80's and 90's/ I love Salsa/ Besplatna škola Salse

(U slučaju lošeg vremena party će se održati u hotelu Royal)

Naučite Salsu najpopularniji ples današnjice, senzualnu Bachatu i divlji Reggaeton.

Brza škola Salse će se održati od 20 - 21 sati.
Brza škola Salse je besplatna i otvorenog tipa.

Poslušajte i čagajte uz najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih godina, te zaplešite u izazovnom ritmu daleke Kube, Afrike i Portorika.

Pravljenje frizura i šminkanje na licu mjesta u stilu 80-ih u izvedbi frizerskog salona " ANGEL "

Budite hrabri i obucite se u retro stilu te osvojite nagrade za najoriginalniji look ili najotkačenijeg čagera.

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu i budite svjedoci jedinstvenog ujedinjenja zvuka 70-ih, 80-ih i 90-ih na jednom mjestu uz atmosferu pravog starog disca.

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako - svi mi volimo 80-te i 90-te!

Zamislite Kubu, pješčane plaže, tamnopute komade, rum, cigare, ritam afričkih bubnjeva, portorikanski zavodnički šarm i osmijeh od uha do uha. Odjeveni u mikro suknjice i topiće, kratke bokserice i šarene košulje, bosonogi skakućete po pijesku i ludujete prašnjavim ulicama. Vrtite bokovima, tresete guzom, izvijate se k'o zmija, osjećate se nevjerojatno seksi i sretni ste kao dijete cvijeća. Za taj doživljaj ne morate potegnuti do Kube i Portorika.

Dobro došli !