PLESNJAK "We all love 80's and 90's i I love Salsa"

POP - STUDIO 54 - DANCE - ROCK - NEW WAVE - REGGAE - ITALO - HOUSE CLASSICS - LATINO - SALSA - NEW CLUB HITS

PREPORUČAMO DRESS CODE:
Tajice, minice, šljokice, kožne hlače, isprani jeans, poderane farmerice, naramenice, štucne, starke, majice sa zvijezdama i simbolima osamdesetih, znojnike, kožne narukvice, Ray Banke i puno laka i gela za kosu !

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu i budite svjedoci jedinstvenog ujedinjenja zvuka 70-ih, 80-ih i 90-ih na jednom mjestu uz atmosferu pravog starog disca.

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako - svi mi volimo 80-te i 90-te!

Zamislite Kubu, pješčane plaže, tamnopute komade, rum, cigare, ritam afričkih bubnjeva, portorikanski zavodnički šarm i osmijeh od uha do uha. Odjeveni u mikro suknjice i topiće, kratke bokserice i šarene košulje, bosonogi skakućete po pijesku i ludujete prašnjavim ulicama. Vrtite bokovima, tresete guzom, izvijate se k'o zmija, osjećate se nevjerojatno seksi i sretni ste kao dijete cvijeća. Za taj doživljaj ne morate potegnuti do Kube i Portorika.

Dobro došli !