XXIII. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 21. – 24. travnja 2013.

 

Cilj Skupa je pružiti mogućnost razgovora i promotivnog foruma za znanstvenike, inženjere, privrednike i sve vrste stručnjaka koji djeluju u polju kemije i kemijskog inženjerstva, na području obrazovanja, istraživanja, proizvodnje ili trgovine. Namjera Skupa je okupiti znanstvenike i stručnjake sa sveučilišta, istraživačkih instituta, škola, industrije i trgovine, prvenstveno iz Hrvatske, ali i iz šire regije. Izmjena iskustava, predstavljanje tekućih dostignuća, te predavanja koja će održati svjetski poznati znanstvenici i stručnjaci za vrijeme održavanja Skupa, najdjelotvorniji je način kako proširiti informacije i pomoći razvoj profesionalne svijesti u zemlji u tranziciji.

Kao pridružena manifestacija, održat će se izložba kemijskog industrijskog i laboratorijskog pribora i instrumentacije, računalne opreme i programske podrške, te literature.

Skup će raditi u sljedećim sekcijama:

1. Kemija
2. Kemijsko i biokemijsko inženjerstvo
3. Materijali
4. Zaštita okoliša
5. Obrazovanje

Detaljnije informacije o Skupu mogu se naći na internetskoj stranici: www.23skiki.hr.
Pozivamo Vas da nam se pridružite na XXIII. hrvatskom skupu kemičara i kemijskih inženjera i da svojim sudjelovanjem pridonesete uspjehu i kvaliteti ovog Skupa.