Salsa Revolucion - besplatna škola Salse i Latino Party na otvorenom

Plesni party održat će se na već uobičajnoj lokaciji u dovrištu hotela Royal u Kapucinskoj ulici u subotu 10. kolovoza s početkom u 20 sati.

Brza škola Salse je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira na plesno predznanje, a trajat će sat vremena, odnosno do 21 sat. 

Pozivaju se svi zainteresirani, neovisno o dobi, klupskoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti, te neovisno o tome imaju li partnera ili ne. Program brze škole Salse bit će lagan, lepršav i zabavan kako bi se što bolje prilagodila svima koji će sudjelovati.

Nakon toga zaplešite u izazovnom ritmu daleke Kube, Afrike i Portorika zajedno s članovima ŠPU Feniks. - Zamislite Kubu, pješčane plaže, tamnopute komade, rum, cigare, ritam afričkih bubnjeva, portorikanski zavodnički šarm i osmijeh od uha do uha.

Odjeveni u mikro suknjice i topiće, kratke bokserice i šarene košulje, bosonogi skakućete po pijesku i ludujete prašnjavim ulicama. Vrtite bokovima, tresete guzom, izvijate se k'o zmija, osjećate se nevjerojatno seksi i sretni ste kao dijete cvijeća. - poručuju iz ŠPU Feniks.