Urban Wine Party u Tvrđi

 

Pod pokroviteljstvom grada Osijeka, Turistička zajednica grada Osijeka poziva vas na veliku završnicu drugog po redu Osijek Wine & Walka u subotu 25. svibnja 2024. Svi vinoljupci i oni željni dobrog provoda i urbane atmosfere pozvani su na večernji Urban Wine Partyju u osječkoj baroknoj Tvrđi na vrlo prigodnom mjestu - nekadašnjem Vinskom trgu, a današnjem Trgu Sv. Trojstva. Savršena je to prilika da zajedno oživimo vinsku povijest stare Tvrđe koja je danas sinonim za večernji provod, a cijenjena vina iz osječke bliže i šire okolice kušamo upravo na mjestu na kojem su se kroz stoljeća donosila i na sajmovima prodavala različita vina regije!

Tko drugi može zapečatiti taj urbani karakter vinskog užitka u Osijeku nego jedan, jedini, Damir Urban i njegova četvorka! Što reći, osim da nas očekuje pravi glazbeni užitak na opće veselje svih fanova odlične glazbe, vrhunske kapljice i fine klope, a sve to u povijesnoj jezgri jednog prekrasnog grada. Pronađite mjesto za sebe te saznajte kako se u Osijeku uživa u dobroj kapljici i gradskoj vibri.

Jeste li znali? Dok su se večernji provodi i skitnje Tvrđom nekoć naplaćivali kroz sustav bećarine (čitaj: namet zbog korištenja javne rasvjete koja se morala paliti ručno), danas je ta bećarina ili “namet na veselje” prigodni naziv za kotizaciju na osječkom Wine & Walku. Na Urban Wine Partyju panduri vas neće tražiti da platite bećarinu, ali vinski užitak osigurat ćete si kupnjom bonova. Ponudi će se pridružiti i poznati osječki restorani koji će u gastro kućicama svojoj staroj (i novoj) publici ponuditi nezaboravne zalogaje. Uživajte u vrhunskoj klopi i otkrijte nove okuse koji prate izvrsna vina!

Projekt Turističke zajednice grada Osijeka, pod nazivom Osječka vinska baština, podržavaju partneri Hrvatska turistička zajednica, Grad Osijek, Osječko-baranjska županija, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Glas Slavonije d. d.