Veterinarski dani 2023.

 

Hrvatska veterinarska komora u suradnji s Veterinarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskim veterinarskim institutom organizira znanstveno-stručni skup s međunarodnim djelovanjem 'Veterinarski dani 2023.' koji će se održati od 26. do 29. listopada 2023. u Osijeku, Hotel Osijek.

'Veterinarski dani 2023.' održavaju se pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Hrvatskog sabora, Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Državnog inspektorata, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

'Veterinarski dani 2023.' od velikog su interesa za veterinarsku struku i prateću javnost, pogotovo u svjetlu pojave afričke svinjske kuge u Hrvatskoj.

Povodom održavanja navedenog skupa, a kao poklon Gradu Osijeku i njezinim građanima, Hrvatska veterinarska komora poziva sve Osječanke i Osječane, ljubitelje kućnih ljubimaca, da dođu na predavanje o brizi, njezi i dobrobiti pasa.

Predavanje će održati dr. sc. Ivan Butković s Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Nakon predavanja svi posjetitelji moći će postaviti pitanja od interesa za zdravlje i dobrobit njihovih kućnih ljubimaca.

Ljubazno molimo da navedeno predavanje najavite u sklopu događanja u Osijeku kako bi svi zainteresirani imali priliku doći:

Predavanje: 'Uzeli smo štene - što sada?'

26.10.2023., 16-17 sati,

dvorana HGK Županijske komore Osijek.

ULAZ JE SLOBODAN!