Izabrani najljepši balkoni i okućnice

Povjerenstvo je pri ocjenjivanju ponajviše razmatralo uklopljenost u okoliš, sklad arhitektonskih i hortikulturnih rješenja, a uz ukupan dojam procjenjivao se i uloženi trud.

Najljepši je balkon Sanje Ljubas (Novogradiška 64). Drugo mjesto osvojili su Verica i Jozo Nevistić (Sv. L. B. Mandića 189g), a treće Silvija Boduljak iz Josipovca (Grgura Ninskog 26).

Prvu  nagradu za najljepšu okućnicu osvojila je Helena Smiljan iz Josipovca (I. Mažuranića 6d), druga nagrada pripala je Branki Alegić (Vinkovačka cesta 115), a treća Katarini Sirovec iz Josipovca (Osječka 111A). 

U povjerenstvu za ocjenjivanje bili su Sonja Pavlović (Unikom), Davor Lončarić (Radio Osijek), Antonija Tomasović (Televizija Slavonije i Baranje), Vesna Latinović (Glas Slavonije) i Dubravka Kovačević (Turistička zajednica). 

Dodjela nagrada i zahvalnica bit će sutra, 29. lipnja, povodom Dana zaštitnika grada Osijeka - svetih Petra i Pavla - u 20.30 sati u hotelu Osijek, a iz Turističke zajednice pozivaju sve prijavljene da prisustvuju svečanosti.

Radio Osijek