Female Speed Friending dolazi u Osijek

 

Nakon uspješno održanih 6 evenata u Zagrebu, Female Speed Friending dolazi u Osijek.


Koncept „brzih spojeva“ u svijetu nije novost, ali kad se spoji prijateljstvo i želja za druženjima dolazimo do koncepta inovativnih evenata organiziranih od strane pet uspješnih žena. U nedostatku drugih mogućnosti i ograničenim prilikama upoznavanja i druženja tijekom prošlih godina, koncept Female Speed Friending nastao je prije 2 godine kad su se tri žene udružile kako bi potaknule druge žene da steknu nova prijateljstva, poznanstva, izađu iz svoje komfor zone te prvenstveno probaju nešto novo i zabave se.
Od tada, Female Speed Friending osvaja nagradu za LOL award za NAJ event 2021. godine, proširuje tim te organizira i druge evente na bazi povezivanja ljudi.
S obzirom na to da ideja i projekata ne nedostaje, žene su odlučile organizirati evente i u ostatku Hrvatske, a kao prvi grad izvan Zagreba odabiru Osijek s obzirom na količinu upita i želja koje su Osječanke pokazale za organizacijom eventa upravo u njihovom gradu.
Novi event najavljuju 24.9.2022., Female Speed Friending vol.7 - Osijek poslijepodnevnim i večernjim satima te vas ovim putem pozivaju da isprobate nešto potpuno novo i odlično se zabavite! Lokacija održavanja je: Trica caffe bar gdje vas čekaju kokteli osmišljeni samo za žene.
Female Speed Friending je event gdje se može upoznati veći broj žena unutar grupe u kratkom vremenu (5-10min). Sudionice su raspoređene u grupe na osnovu njihovih interesa, hobija, životnih situacija tako da su im sugovornice ciljano što sličnije. Dodatno, sudionice ne moraju međusobno dijeliti osobne podatke, već se upoznavanja odvijaju pod šiframa. Tek nakon eventa, ako je mišljenje sugovornica bilo obostrano pozitivno, organizatorice šalju kontakt podatke.

Prijeve na linku (do popunjenja kapaciteta):
https://bit.ly/FSF_vol7_Osijek_prijava