Škola slikanja ponovno na Sokolu

 

Škola klizanja upisuje na obuku nove male polaznike

Nakon uspješno upisane čak 2 grupe malih neklizača na Školu klizanja za djecu na osječkom Klizalištu Sokol Centar, otvorene su prijave i za tjedan obuke od 24. do 28. siječnja.

Vrijeme nam i dalje ide u korist jer se, prema trenutnim prognozama, očekuju temperature povoljne za nesmetan rad klizališta, a upravo je ono mjesto gdje se i u nedostatku snijega može itekako dobro zabaviti pa čak i kada krenu vrtićke i školske obveze.

Škola klizanja namijenjena je svoj djeci u dobi od 5 do 10 godina koji žele naučiti klizati po prvi put ili poboljšati već stečene vještine klizanja, a upravo to je učinio sedmogodišnji Luka Pavošević.

Jako me veseli što sam naučio klizati ove godine, to sam želio već jako dugo. Mama i tata su vidjeli da će biti škola klizanja na Sokolu i odmah su me prijavili. Treneri su super, imao sam i dobru ekipu pa smo se i zabavili dok smo učili klizati. Sada se veselim što prije doći ponovno na klizalište i svojoj mlađoj seki pokazati što sam naučio!“

Treninzi će biti organizirani kroz pet dana (od ponedjeljka do petka) i to u terminu od 16:00 do 17:00 sati (trening traje 60 minuta) i to od 24. do 28. siječnja godine.

Kotizacija iznosi 300,00 HRK, a uključuje: školu klizanja 5 dana po 60 minuta uz vodstvo instruktora, ulaznice i najam klizaljki te diplomu po završetku škole.

Prijave su dostupne na poveznici: https://bit.ly/skola-klizanja-sokol
Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (poziv/SMS/Viber/Whats App).