Pobjednici Nagradnog natječaja

 

Grad Osijek ponosni je pobjednik natječaja portala Gradonačelnik.hr i nositelj titule Najljepšeg Adventa u Hrvatskoj. Ovaj lijepi uspjeh ne bi bio moguć da nije bilo zajedništva i angažmana tisuća i tisuća ljudi koji su svoju podršku dali upravo Osijeku. Turistička zajednica grada Osijeka zahvaljuje se svih 27.225 glasača koji su Osijeku osigurali ovu titulu, ali i svim drugima koji su željeli pokazati oduševljenje Adventom u gradu koji vole. Ovim putem zahvaljujemo se i svima koji su Osijeku uputili čestitke, naročito viceprvaku gradu Varaždinu, te svim ostalim gradovima i općinama koje su se natjecale kroz 9 dana izuzetno popraćene kampanje.

Turistička zajednica grada Osijeka slučajnim odabirom izabrala je pobjednike Nagradnog natječaja – Glasaj za Najljepši Advent u Hrvatskoj, a listu dobitnika možete preuzeti ovdje: Popis dobitnika nagradnog natjecaja_Glasaj za najljepsi Advent u Hrvatskoj(2).pdf

Ostvarivanje vožnji na panoramskom kotaču Sky View moguće je do kraja siječnja 2022. godine, a popis pobjednika biti će proslijeđen blagajni panoramskog kotača gdje pobjednici mogu ostvariti svoju vožnju uz predočenje osobne iskaznice. Pobjednike ostalih nagrada (večere, noćenja i dresa NK Osijeka) Turistička zajednica grada Osijeka kontaktirati će putem Facebook profila.

Još jednom zahvaljujemo se svim glasačima i čestitamo slučajnim pobjednicima!