Kulendayz 2021. - Online je super, al’ u Osijeku je ekipa!

Photo by: Kulendayz

Regionalna IT konferencija KulenDayz prvog vikenda u rujnu okupit će domaće i regionalne stručnjake  u svima omiljenom formatu “uživo”. Ovogodišnje izdanje posjetiteljima uz izvrsne radionice i sjajne predavače donosi i neizostavno uživanje u prirodnim i gastro ljepotama Slavonije i Baranje.

“Kulendayz”, mnogima omiljena regionalna IT konferencija, ponovno otvara svoja vrata od 3.do 5. rujna 2021 u Osijeku. Konferencija od 2008. godine okuplja najveće IT entuzijaste zemlje i regije, a ovog puta posjetitelje očekuju teme iz područja razvoja aplikacija, baza podataka, dizajna, IT pro-a, projekt menadžmenta, ali i otvoreni dio gdje će se sadržaj kreirati na licu mjesta. Novost ovogodišnjih KulenDayza jest i “Ask the Experts” panel gdje će predavači direktno odgovarati na pitanja ili probleme sudionika konferencije. Uz glavni program održava se KulenDayz kidz- posebno oblikovan program namijenjen djeci školskog uzrasta. Djeca će na interaktivan i zabavan način moći isprobati nove alate za učenje, družiti se s vršnjacima te se tako zainteresirati za IT.

Uz višegodišnji trud i izvrsnu organizaciju MS Community-a Osijek Software City-a, udruge PMI Hrvatska i Poduzetničkog  Inkubatora BIOS, te kroz suradnju sa Sveučilištem J. J. Strossmayera i Akademijom za umjetnost i kulturu u Osijeku konferencija se kroz godine etabilirala kao mjesto razmjene iskustva i znanja, ali i sjajne zabave i druženja. Podršku konferenciji pruža i Grad Osijek, zahvaljujući kojem će se glavni dio konferencije održati na atraktivnoj lokaciji “Stara Pekara” u Tvrđi.

Trodnevni program započinje u petak 3.rujna cjelodnevnim treninzima vezanim uz aktualne informatičke teme, dok je subota rezervirana za 40 predavanja u 6 sljedova te posebni otvoreni dio gdje će se teme kreirati u hodu.

Uz raznovrstan sadržaj i izvrsne predavače, KulenDayze oduvijek su karakterizirali i uživanje u prirodnim i gastro ljepotama Slavonije i Baranje, stoga je nedjelja namijenjena za opušteno druženje i avanturu u eko centru Zlatna Greda.

Kako bi se maksimalno očuvala sigurnost posjetitelja, a u skladu s poštivanjem mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, za posjet konferenciji potrebno je priložiti potvrdu o cijepljenju ili negativan test.

Više informacija o KulenDayz konferenciji možete promaći na službenim stranicama

događanja kulendayz.com , ili putem društvenih mreža:

Facebook - facebook.com/KulenDayzConference

Instagram - instagram.com/kulendayz

- Kulendayz