Dani prvog hrvatskog piva 2022

 

DANI PRVOG HRVATSKOG PIVA – PUNO BOLJI DANI

Dani koje čekamo s osmjehom, dani dobre glazbe, klope, piva, druženja su u pripremi.

Kao i dosadašnjih godina, najpoznatiji veliki pivski šatori s nestrpljenjem čekaju kada će biti postavljeni u našem gradu - na lijevoj obali Drave.

Od 07. - 11.09.2022. Osječka pivovara najavljuje jedan od najljepših i najveselijih pivarskih događaja u gradu. Manifestaciju „Dani prvog hrvatskog piva“ koja će i ove godine razveseliti mnoge svojim bogatim glazbenim programom, vrhunskim pivom i zanimljivom ponudom hrane.

 

Izvođači koji će vas zabavljati su:

07.09. Željko Bebek

08.09. Haris Džinović

09.09. Bajaga & Instruktori

10.09. Lexington

11.09. Jole

Predgrupa: Tamburaši Veritas (07. - 10.9.)

Voditelj programa: Marko Petar Orešković

 

Cijena ulaznice:

-  jednodnevna 50 kuna

 - festivalska 200 kuna

 

Od ove godine ulaznice u pretprodaji možete potražiti na eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Prodajna mjesta nalaze se na poveznici: https://www.eventim.hr/hr/outlets/

Svima je poznato da je Osječka pivovara najstarija pivovara u Hrvatskoj i da je od 17 st. čuvar tradicionalnog načina proizvodnje piva te da je receptura svih piva originalna i posebna.

Jednako tako i sam recept za organizaciju ove prepoznatljive slavonske manifestacije se iz godine u godinu ne mijenja. Druženje, veselje, zabava, gastronomska ponuda uz „Tekuće zlato“ jedan je od zaštitnih znakova grada Osijeka.

Ovaj pivski festival s vremenom je postao poznat i kao „Najveći slavonski svatovi“ koji su ranijih godina kraj ljeta činili posebnim i puno  bogatijim kada govorimo o zabavnoj ponudi u gradu.

 „Cilj manifestacije je podsjetiti sve naše posjetitelje da mislimo na njih, pružajući im zabavu i vrijednost koju Dani piva donose Gradu Osijeku i svima nama koji volimo druženje.“

Veselimo se puno boljim danima koje ćemo provesti s Vama.

Vidimo se u Osijeku, na lijevoj obali Drave.