Uskrsno darivanje TZ grada Osijeka

Photo by: TZ grada Osijeka

Uskrs je  najveći kršćanski blagdan radosti i mira koji slavimo s nadom u bolje sutra i novi početak. U ovim izazovnim vremenima, budimo odgovorni i zadržimo taj duh Uskrsa u toplini svojih domova, u krugu najbliže obitelji.

Pozivamo vas da oplemenite svoje živote razumijevanjem za bližnje, zajedništvom i dobrim djelima. Razveselite svoje prijatelje i rodbinu koji ne mogu biti s vama. Pošaljite im tople želje uz najljepši crtež uskrsnog zeke iz Osijeka i TZ grada Osijeka će nagraditi one najuspješnije.

Draga djeco,

„Koliko su duge u zeca uši, toliko vam želimo radosti u duši.

Koliko je lijepo šareno jaje, toliko taj osjećaj nekˊ vam duže traje“

Možda vaša draga osoba ne može doći u Osijek, ali joj možete poslati predivan uskrsni poklon paket i tako joj pokazati da mislite na nju. Nacrtajte uskrsnog zeku u Osijeku i napišite nam tko to ne može biti ovog uskrsa u Osijeku s vama , kome želite  poslati poklon (baki, djedu, prijatelju, prijateljici...). Neka vaši roditelji uslikaju crtež i pošalju u inbox Facebook profila Visit Osijek,  a Turistička zajednica grada Osijeka osigurat će da tri crteža s najviše reakcija pošalje  zajedno s prigodnim poklon paketom  osobi koju navedete.

U trenutcima kada je najbitnija sigurnost i zdravlje svih naših građana i gostiju, budite odgovorni ali i kreativni. Pošaljite radost vama dragim ljudima.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA PREUZMITE OVDJE: Pravila nagradnog natječaja - Crtež uskrsnog zeke iz Osijeka.pdf