Koncerti zabavne glazbe

 

Ovdje doznajte koji će se koncerti zabavne glazbe uskoro prirediti u gradu. Mjesta događanja su kino i kazališne dvorane, trgovački centri, javne institucije, diskoteke, noćni klubovi, kafići i kavane kao i prostori na otvorenom.

Klikom na naziv koncerta doznate više o programima.

 

KONCERTI METAL, ROCK I PUNK GLAZBE U RADNEVU / DANĐN BARU

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u klubu Randevu/Danđn bar u Gornjem gradu.

24.06. Lomljenje Metalom Open Air je glazbeno festivalski događaj s fokusom na promociju metal glazbenog žanra i alternativne kulture u organizaciji Festcamper Crew i u suradnji s MK Osijek. 2021. godine domaćin je W:O:A Metal Battle natjecanja za bendove s područja ex-Yu. Pobjednik borbe bendova osvaja priliku svirati na jednom od najvećih metal festivala u svijetu - Wacken Open Air, Njemačka.

 

KONCERTI ELEKTRONSKE GLAZBE - KLUPSKE VEČERI TRAUM

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja iz ciklusa klupskih večeri elektronske glazbe "Traum".

 

KONCERTI ALTERNATIVNE I ELEKTRONSKE GLAZBE U KLUBU "EPIC"

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u alternativnom klubu Epic u starom gradu Tvrđi

 

KONCERTI POP, ROCK, TRASH, PUNK I DRUGE ZABAVNE GLAZBE U KLUBU "EXIT"

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u klubu Exit u starom gradu Tvrđi

 

KONCERTI ALTERNATIVNE I ROCK GLAZBE U KLUBU "OXYGENE"

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u klubu Oxygene u Gornjem gradu

 

KONCERTI I PARTYJI U NOĆNOM KLUBU "TUFNA"

01.01.-31.12., klikom na naslov doznajte više o cjelogodišnjem programu glazbenih događanja u klubu Tufna u Tvrđi

 

OSJEČKO LJETO KULTURE 2020.

29.06.-08.07., krajem lipnja, uobičajeno oko 29. lipnja - blagdana nebeskih zaštitnika grada Osijeka, Sv. Petra i Pavla i u prvoj polovini srpnja u staroj baroknoj Tvrđi održava se veliki kazališno-umjetnički festival. Na više otvorenih i zatvorenih lokacija može se pogledati kazališne i kino predstave, izložbe, performanse i druga zanimljiva kulturno-umjetnička događanja. Festival je najveći istočnoj Hrvatskoj, a kvalitetom parira poznatim sličnim kazališnim ljetnim festivalima u široj regiji. Ukoliko ste propustili kakvu zanimljivu predstavu diljem Hrvatske i šire regije, velika je vjerojatnost da ćete ju moći pogledati upravo na „Oljk-u“. U manifestaciji, čiji je organizator Grad Osijek, planirano je 55 visokokvalitetnih programa iz područja kazališne, glazbene i koncertne, likovne, književne, plesne, filmske i novomedijske umjetnosti, koji će biti izvedeni na 22 lokacije. Više informacija i program: Osječko Ljeto Kulture, www.ljetokulture.osijek.hr

 

OSJEČKO LJETO MLADIH 2020.

09./2020., Studentski zbor Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku ti svake godine donosi Osječko Ljeto Mladih na kojem ćete ti i tvoji prijatelji proživjeti lijepe trenutke, konzumirati kvalitetne sadržaje i stvoriti mnoge uspomene uz sportski, umjetnički i glazbeni dio. Dođi i zabavi se. Više informacija na Facebook stranici događaja ili Facebook stranici OLJM - Osječko ljeto mladih.

 

SILVESTROVO: SAJAM I SVEČANI DOČEK NOVE GODINE

27.-31.12., Silvestrovo 31. prosinca 2020., bit će dan prepun zanimljviih događanja u našem "Gradu na Dravi" i središnjem Trgu dr. Ante Starčevića, jednako kao i dani između Božića i Nove godine!

  • 31.12., od 22:30 sati, doček Nove godine na glavnom trgu uz koncert
  • 31.12., u 12 sati, skok u Dravu Osječkih Tuljana, Zimska luka
  • 31.12., od 11 do 13 sati, Dječji doček Nove godine uz DJ-a
  • 27.-31.12., od 9 do 19 sati, Novogodišnji sajam na glavnom trgu