Svjetski kup u gimnastici DOBRO World Cup Osijek

 

Petnaesti rođendan DOBRO World Cupa Osijek

Bliži nam se jubilarno 15. izdanje gimnastičkog spektakla DOBRO World Cup (finale 6.-7. travnja), jednog od 9 ovosezonskih turnira Svjetskog kupa iz kalendara Svjetske gimnastičke federacije (FIG).

Osijek će ponovo bit epicentar vrhunske gimnastike. Dolaze najbolji svjetski i europski gimnastičari među kojima će čak devet hrvatskih reprezentativaca, predvođeni najboljim hrvatskim gimnastičarom Tinom Srbićem i Osječaninom Aurelom Benovićem, biti u borbi za ulazak u finale.

DOBRO World Cup Osijek je već niz godina prepoznat kao jedna od najbolje organiziranih etapa Svjetskih gimnastičkih kupova.

 „Organizaciju smo doveli do zavidne razine i stojimo ravnopravno s ekonomskim velesilama i gradovima organizatorima poput Pariza, Dohe, Bakua, Caira, Cottbusa… Uvodili smo inovacije u gimnastiku – spektakularno predstavljanje sportaša prilikom ulaska u arenu kroz rasvjetni tunel, animacija publike je dovedena na najviši nivo, „Kiss and Cry“ kutak nešto je što je i Europska federacija preuzela od nas…“, izjavio je Vladimir Mađarević, direktor DOBRO World Cupa

Finalne dane (6. i 7. travnja) i ove će godine bit moguće pratiti putem malih ekrana obzir da prijenos ide preko Hrvatske radiotelevizije.

Brojni popratni sadržaji u okviru manifestacije već su uspješno provedeni (Najduža špaga, trening na otvorenom), a FeelGood Weekend će i ove godine jedan od najljepših osječkih parkova (Park Kralja Petra Krešimira IV) ispuniti brojnim sadržajima.

U okviru jubilarnog 15. rođendana, na dane finala će u dvorani Gradski Vrt također bit mnoštvo popratnih sadržaja, od gimnastičkog kutka za djecu, gastro ponude i ostalih zabavnih sadržaja.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji u Caffe baru Sokol Centar radnim danima od 16 do 20 sati, a iste će bit moguće kupiti i ispred dvorane Gradski vrt na dan finala.

FeelGood Weekend - 05. i 06. travnja, Park kralja Petra Krešimira IV

Najpozitivniji vikend je na vratima, a sa sobom nam donosi: dobro raspoloženje, najukusnije zalogaje i ritam muzike za ples

5. TRAVNJA - FEELGOOD FRIDAY
17:00 – Weekend Warm-Up
18:00 – „Atomic“ JazzIstra Orchestra
20:00 – Javno izvla
čenje startnih brojeva finalista DOBRO World Cupa Osijek

6. TRAVNJA - FEELGOOD PIKNIK
11:00 - Doru
čak i igraonica na travi; Radionice za najmlađe; Kids gym
12:00 – Brunch s nogu uz "The Morenos"
14:00 – Mid-day break uz "Uholaže"
16:00 - Zalogaj nostalgije uz "Gordana Markovi
ć & trio"
18:00 – Saturday groove uz "Swingers"

Ulaz je besplatan, a nezaboravna zabava zagarantirana je za sve uzraste!